about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رسانه‌های غربی در ماه‌های اخیر، ادعاهایی مبنی بر تلاش کره شمالی برای تقویت مبادلات بیت‌کوینی، با هدف دور زدن تحریم‌های جدید آمریکا، مطرح کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کره شمالی در ماه‌های اخیر، تلاش خود را برای ایمن‌سازی و استفاده از ارزهای مجازی مثل بیت‌کوین، افزایش داده است. این تغییر کره شمالی در رویکرد کلی حملات سایبری هدفمندش را می‌توان ناشی از تشدید تحریم‌های آمریکا علیه این کشور و نیاز پیونگ‌یانگ به تأمین هزینه‌های ضروری کشور دانست.

بر اساس ادعای شرکت امنیتی فایرآی (FireEye) و برخی رسانه‌های غربی، هکرهای وابسته به رژیم حاکم بر کره شمالی، در ماه‌های اخیر، حملات خود را به بستر مبادلات بیت‌کوین همسایه جنوبی خود، به شکل قابل‌ملاحظه‌ای افزایش داده است. ساخت و انتشار باج افزار جهانی واناکرای نیز، از دیگر اتهامات سربازان کیم جونگ اون به شمار می‌رود.

متخصصان حوزه امنیت سایبری عوامل اصلی توفیق نسبی کره شمالی در برنامه‌ریزی و اجرای عملیات سایبری خود علیه شبکه‌های تبادل ارزهای الکترونیک را فقدان نظارت مؤثر دولت‌ها، غیرقابل ردیابی و مخفی بودن هویت مالکان بیت‌کوین می‌دانند. عوامل یادشده، این واحد پول جدید را به مناسب‌ترین وسیله برای بی اثر ساختن تحریم‌های غرب، بدل کرده است. به عقیده غالب متخصصان امنیت سایبری، اتکای کره شمالی به ارزهای دیجیتال، به زودی افزایش بیشتری نیز، خواهد یافت.

15 عضو شورای امنیت روز دوشنبه این هفته، مورخ 11 سپتامبر و اندکی پس از آزمایش‌های اتمی و موشکی متعدد این کشور، تحریم‌های جدیدی را علیه پیونگ‌یانگ، به تصویب رساندند. طبق پیش‌بینی مقامات ایالات‌متحده این اقدامات جدید، صادرات نساجی کره شمالی را تا 90 درصد کاهش خواهد داد و دسترسی دولت این کشور به منابع مالی را دشوار می‌سازد. از همین روی، جهان باید در ماه‌های آینده، منتظر حملات سایبری سهمگین‌تر و خطرناک‌تر نسبت به واناکرای، باشد.

شرکت فایرآی، نخستین موسسه امنیتی بزرگی بود که گزارشی در مورد رابطه احتمالی باج افزار واناکرای و دولت کره شمالی، منتشر ساخت. واناکرای، با آلوده ساختن حدود 300.000 رایانه در سراسر جهان، به عنوان بزرگ‌ترین حمله باج افزاری تاریخ شناخته می‌شود.

اف‌بی‌آی نیز، در ماه‌های اخیر، احتمالاتی در مورد رابطه هکرهای مورد حمایت کیم جونگ اون و سرقت 81 میلیون دلاری از بانک مرکزی بنگلادش، مطرح کرده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.