about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نتایج یک بررسی در انگلیس نشان می دهد افراد 18 تا 34 ساله بزرگترین گروه سنی قربانی حملات هکری بانکی هستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛به نقل از یاهونیوز، نتایج یک بررسی در انگلیس نشان می دهد افراد 18 تا 34 ساله بزرگترین گروه سنی قربانی حملات هکری بانکی هستند.

بررسی هایی که بانک Lloyds در این زمینه انجام داده، نشان می دهد گروه سنی ۱۸ تا ۳۴ سال در انگلیس به طور متوسط ۲۶۳۰ پوند در جریان کلاهبرداری های آنلاین بانکی از دست می دهند.

عموم این کلاه برداری ها بدین صورت انجام می شود که هکرها با ارسال پیام هایی ظاهرا واقعی خود را به جای پلیس، کارمند بانک، نماینده یک شرکت تجاری و کارمند یک مجموعه دولتی جا می زنند و خواستار دریافت اطلاعات شخصی بانکی افراد شده و در نهایت مبالغی را از حساب های آنها سرقت می کنند.

اگر چه کلاهبرداری های این چنینی بیشتر در میان گروه سنی ۱۸ تا ۳۴ سال رخ می دهد، اما افرادی که بیش از ۵۵ سال سن دارند بزرگترین قربانی حملات این چنینی بوده و به طور متوسط در هر کلاه برداری ۱۰۷۱۶ پوند از دست می‌دهند.

البته میزان موفقیت هکرها برای خالی کردن حساب های این افراد نیز کاهش یافته است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.