about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

بزرگترین تهدید علیه اینترنت تا سال 2025

بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط موسسه پژوهشی Pewاز 1400 کارشناس رایانه و فناوری اطلاعات، دولت ها و سازمانهای بزرگ دو خطر اصلی علیه اینترنت هستند که چهره وب را تغییر خواهند داد و این تغییر نه تنها مثبت نخواهد بود، بلکه به سمت تاریکی پیش خواهد رفت.

اغلب پرسش شوندگان اظهار داشتند که فناوری و نوآوری فناورانه باعث ایجاد شغل، رشد و توسعه اقتصادی و ایجاد فرصت اتصال بیشتر مردم دنیا با یکدیگر می شود. اما به موازای آنچه اتفاق می افتد، حکومتها به دلایل سیاسی و امنیتی، در جهت ایجاد مسدود سازی، اعمال سیستم فیلترینگ و سانسور اینترنت حرکت می کنند.

در این گزارش به ترکیه و مصر اشاره شده که هنگام برخورد با تظاهر کنندگان اینترنت را مسدود کرده و دسترسی مردم به وب را محدود کردند تا دایره تظاهرات وسعت نیابد.

از سوی دیگر کشورهایی مانند چین با ایجاد دیوار فایروال، به ایجاد محدودیت در دسترسی به اطلاعات پرداخته است.

موسسه Pew در ادامه گزارش خود بیان می کند که مشکل بعدی دولت هایی می باشند که پس از افشاگری های اسنودن معلوم شد در حال جاسوسی از مردم در سراسر جهان می باشند. جاسوسی های بی وقفه دولت های آمریکا و انگلیس، چیزی به جز بی اعتماد شدن مردم به این دولت ها را به دنبال نداشته است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد