about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

برگزاری یک اجلاس امنیت سایبر در فلوریدا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ رهبران تجاری فلوریدا در جریان اجلاسی که در 16 سپتامبر در اورلندو برگزار شد، بر روی مسائل امنیت سایبر و چگونگی آمادگی بخش تجاری در برابر حملات را به بحث گذاشتند. آن‌ها سعی دارند تا با آموزش‌های عمومی و تولید فناوری‌ها، جلوی حملات سایبری را بگیرند.
سری سریدهاران (Sri Sridharan)، مدیرعامل و مدیر ارشد اجرایی مرکز امنیت سایبر فلوریدا؛ گفت: «امنیت سایبر مشکل زمان ما است. همزمان با افزایش اینترنت اشیا، ممکن است نفوذهای بیشتری به داده‌ها صورت بگیرد. ما دچار فقدان بهداشت سایبری هستیم تا با این مشکلات مبارزه کنیم.»
وی همچنین اعلام کرد که طرفدار انتقالات مالی از طریق تلفن‌های هوشمند نیست. سریدهاران افزود: «مردم همه‌ی اطلاعات خود را از طریق تلفن انتقال می‌دهند و از رمزهای عبور ساده برای حفظ اطلاعات استفاده می‌کنند.» وی ادامه داد که ایجاد فناوری برای پدافند سایبر بالاترین اولویت است و دنیا نیاز به نیروهای اجرایی برای امنیت سایبر دارد.
به‌علاوه وی به فراهم کردن برنامه‌های شبیه‌سازی برای کاهش حملات اشاره کرد.
لازم به ذکر است که شرکت سازنده‌ی تجهیزات نظامی ریتیون (Raytheon) در حال طراحی برنامه‌ای برای پیش‌بینی حملات سایبری و مقابله با آن‌ها است.

 

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد