about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

اداره قضایی ابوظبی آگاهی کنفرانسی در راستای افزایش آگاهی از خطرات جرایم سایبری برای جامعه برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره قضایی ابوظبی (ADJD)، با همکاری مجالیس (Majalis) ابوظبی در دفتر امور شهروندان و جامعه ریاست جمهوری، به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای ارتقای آگاهی‌های حقوقی در میان اجزای جامعه، به منظور تضمین حمایت از آنها و جلوگیری از خطرات ناشی از جرایم ناشی از استفاده از فناوری‌های مدرن و رسانه های اجتماعی، یک سخنرانی آگاهی‌بخش با موضوع «جنایت سایبری و خطرات آن برای جامعه» برگزار کرد.

این سخنرانی، که در المنحل مجلس (Al Manhal Majlis) ابوظبی ایراد شد، بخشی از ابتکار مجالیسنا است که به‌وسیله اداره قضایی ابوظبی به دستور شیخ منصور بن زاید آل نهیان (Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan)، معاون نخست وزیر و و رئیس دپارتمان قضایی ابوظبی برای ترویج اشاعه فرهنگ حقوقی در بین اجزای جامعه برای حمایت از حفظ امنیت و ثبات اجرا شد.

در این سخنرانی، که به‌وسیله عبدالله حمد المنصوری (Abdulla Hamad Al Mansouri)، دادستان ارشد برگزار شد، به ماهیت و تعریف جرایم سایبری، خطرات اخاذی سایبری و تحریم‌های پیش‌بینی شده به‌وسیله قانون در این زمینه پرداخته شد. این سخنران همچنین به علل و عواملی که افراد جامعه را قربانی زورگیران سایبری می‌کند، پرداخت و در این راستا مجموعه‌ای از مصادیق عملی براساس پرونده‌های رسیدگی شده از سوی دادسرا ارائه کرد.

المنصوری همچنین در مورد خطرات ناشی از سوءاستفاده از شبکه‌های رسانه اجتماعی و مسئولیت کاربران مطابق با مفاد قانون فدرال شماره 34 در سال 2021 در مورد مبارزه با شایعات و جرایم سایبری بحث کرد.

دادستان ارشد بر مهم‌ترین محدودیت‌ها و کنترل‌هایی که مردم هنگام گشت و گذار در اینترنت باید به آنها توجه کنند، تأکید کرد تا از استفاده ایمن از انواع ابزارهای فناوری اطلاعات، جلوگیری از هر گونه تلاش برای به خطر انداختن امنیت مردم یا قربانی کردن آنها و از هر چیزی که می‌تواند آنها را به ارتکاب اعمالی که ممکن است آنها را در معرض مسئولیت قانونی قرار دهد، جلوگیری شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد