about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ با رایزنی‌های صورت گرفته از سوی ایران با اتحادیه جهانی مخابرات ITU  و تصویب کمیته تلفیق برنامه‌های این اتحادیه در آسیا و اقیانوسیه، برگزاری کارگاه آموزشی اینترنت اشیاء ویژه کارشناسان و مدیران حوزه ICT آسیا و اقیانوسیه، به ایران واگذار شد.

این کارگاه با حضور اساتیدی از ITU و رئیس گروه مطالعاتی اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند این اتحادیه و نیز مدرسان داخلی برگزار می‌شود.

کمیته راهبردی به‌منظور استفاده بهینه از این کارگاه و لحاظ کردن دیدگاه‌های بخش صنعت، رگلاتوری و دانشگاه‌ها در دانشکده پست و مخابرات تشکیل‌شده است که با درنظر گرفتن نقطه نظرات بخش‌های مختلف، نسبت به اصلاح و تغییر عناوین پیشنهادشده از سوی اتحادیه جهانی مخابرات، اقدام شده است.

این کارگاه از ۱۷ تیرماه، به مدت چهار روز در تهران برگزار می‌شود و ثبت‌نام علاقه‌مندان به حضور در کارگاه منطقه‌ای اینترنت اشیاء (IOT) از طریق مراجعه به درگاه اینترنتی دانشکده پست و مخابرات، ممکن است.

 

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد