about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت خارجه‌ی آمریکا و دولت موزامبیک، با حمایت وزارت دادگستری آمریکا کارگاه امنیت سایبر و جرائم سایبری در شهر ماپوتو، پایتخت موزامبیک، برگزار خواهند کرد. این کارگاه از 22 تا 24 سپتامبر برگزار می‌شود.
آفریقای سیاه که به منطقه‌ی جنوب صحرای بزرگ آفریقا گفته می‌شود، همزمان با گسترش اینترنت و استفاده از تلفن همراه، با تهدیدات سایبری دست‌وپنجه نرم می‌کند. در این کارگاه در مورد امنیت تلفن همراه، ایجاد گروه‌های پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای و دسترسی به اینترنت صحبت می‌شود.
 در اینجا ذکر نکاتی در مورد امنیت سایبر موزامبیک مفید به نظر می‌رسد.
موزامبیک، به‌طور رسمی گروهی برای پاسخگویی به حوادث ندارد. به‌علاوه هیچ‌گونه چارچوب امنیت سایبر و حتی نهادی که مسئولیت امنیت سایبر را بر عهده بگیرد در این کشور وجود ندارد. از نظر آموزشی نیز، دوره‌های آموزشی مشخص، تحصیلات عالی و تعداد مشخصی از متخصصین امنیت سایبر در موزامبیک موجود نیست. با توجه به عدم وجود قانون خاصی برای جرائم سایبری، به نظر می‌رسد آمریکا سعی دارد با برگزاری کارگاه‌های آموزشی در این زمینه و امنیت سایبر در موزامبیک، احتمالاً نظرات و طرز تفکر خود را در امنیت سایبر بر مقامات این کشور تحمیل کند. همچنین آمریکا قصد دارد با آشنا کردن کشورهای آفریقایی ضعیف در امنیت سایبر، شرکای خود را در این منطقه گسترش دهد.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.