about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

برگزاری کارگاه امنیت سایبر در ریاض

شرکت اطلاعات تجاری فلمینگ گلف (Fleming Gulf) که مرکز آن در دبی است، برگزارکننده‌ی این کارگاه امنیت سایبر بود که در دوازدهم و سیزدهم ماه می برگزار شد. اهداف برگزاری این کارگاه امنیت سایبر به‌قرار ذیل بود:
۱. نقش دولت در امنیت سایبر
۲. بررسی مسأله‌ی امنیت سایبر
۳. فناوری‌های هک و ضد هک (دفاع و حمله‌ی سایبری)
۴. تشخیص و چگونگی دسترسی به امنیت سایبر و فناوری‌هایی که این امنیت را پشتیبانی می‌کنند.
 مهم‌ترین سخنرانان در اولین روز از این کارگاه، سخنرانانی از آزمایشگاه کاسپراسکی، شرکت مخابراتی BT و ایساکا بودند.
این برنامه ابتدا با سخنرانی سلطان ابوکشیم، مدیر ارشد اطلاعات سازمان کیفیت و استاندارد عربستان سعودی، شروع شد. وی به نقش دولت عربستان در امنیت سایبر و طرح‌های آن در پیشرفت راهبردهای امنیت سایبر ملی اشاره کرد.
ویلیام ای لیگهر (William E Leigher)، مدیر راه‌حل‌های پیشرفته‌ی اطلاعات ریتیون، در مورد بیمه اطلاعات، حفاظت از داده‌های کارمندان و اطلاعات حیاتی به‌عنوان بالاترین اولویت یک سازمان صحبت کرد. این شخص بیان کرد که کشورهایی که به محصولات ما اعتماد می‌کنند، ما نیز امنیت سایبر خود را در آنجا گسترش می‌دهیم. ما نیازهای این کشورها را موردتوجه قرار می‌دهیم و به دنبال به‌روزرسانی فناوری‌های خود هستیم.
نوید احمد، مشاور اداره فناوری و امنیت اطلاعات مرکز امنیت اطلاعات عربستان، در مورد امنیت موبایل، تهدیدات و آسیب‌پذیری‌هایی که در این زمینه وجود دارد صحبت کرد. همچنین در دومین روز این کارگاه، نمایندگان شرکت آرامکو در مورد سامانه‌های کنترل صنعتی و شرکت مخابراتی تلکام سعودی در مورد دفاع‌های مهندسی اجتماعی سخنرانی کردند. در کنار سخنرانی افراد، شرکت‌کنندگان از جدیدترین فناوری‌های امنیت سایبر دیدن کردند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.