about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

برگزاری پنجمین رزمایش سایبری در قطر

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اعضای تیم‌های امنیت سایبری و واکنش سریع کشورهای عرب‌زبان منطقه خلیج‌فارس، با حضور در دوحه قطر، در پنجمین رزمایش سایبری قطر شرکت کرده و با یکدیگر درباره تهدیدات سایبری، به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.
این رزمایش، به میزبانی قطر برگزار شد و مجری آن، وزارت ارتباطات و حمل‌ونقل این کشور است. همچنین، اتحادیه ارتباطات بین المللی و مرکز امنیت سایبری منطقه عربی، در برگزاری آن نقش دارند. خالد الهاشمی، یکی از مسئولان وزارت ارتباطات قطر در این رابطه گفت: «وزارت حمل‌ونقل و ارتباطات قطر، در نظر دارد تا از آخرین فناوری‌های جهانی، برای تقویت امنیت اطلاعات بهره‌برداری کند.» الهاشمی، همچنین، مدعی شد که این وزارتخانه، طرح‌های حمایتی ویژه‌ای برای حفاظت از نهادهای مختلف دولتی در برابر حملات سایبری دارد و به اجرای آن‌ها، ادامه خواهد داد.
همچنین در این رزمایش، چارچوب مشخصی برای همکاری‌های بین‌المللی، در زمینه امن سازی زیرساخت‌ها و مقابله با حملات سایبری ارائه شد. صحبت در مورد چالش‌های سایبری که کشورهای حوزه خلیج‌فارس با آن روبرو هستند هم از دیگر مباحثی است که در این رزمایش مطرح شد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد