about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال، از امروز تا 26 آبان ماه در مصلی امام خمینی، از ساعت 10 صبح الی 20 برگزار می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال، با حضور دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهندس آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و دکترموسویان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد. اسنپ، حامی یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال می‌باشد.

دکتر موسویان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال اعلام کرد:

«در این نمایشگاه ۱۳۰ نشست و کارگاه برگزار می‌شود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اساس دغدغه‌های مقام معظم رهبری بر اجرای طرح سما برنامه‌ریزی کرده است. طرح سما با محور اعطای شناسه الکترونیکی (شامد) به هر محتوایی در فضای مجازی شیوه‌ای برای مدیریت‌پذیر شدن این فضا است که این طرح، با کمک مردم به موفقیت خودش نزدیک خواهد شد.»

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، با اشاره به نیازمندی این نمایشگاه به همکاری اهالی رسانه گفت: از شما عزیزان تقاضا دارم که ما را در این مسیر کمک کنید و تشکل‌های شما در ارتباط نزدیک با ما باشند. هر حرکتی که آغاز شده، بدون کمک شما که اعضای محوری هستید، امکان پذیر نخواهد بود.»

دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره رسانه‌های دیجیتال افزود:

«رسانه های دیجیتال در زندگی جدید را می‌توان با چند نگاه دید که موثر بر تصور ما از زندگی می‌باشد. چون آن را می‌توان شبیه انقلاب‌هایی چون انقلاب صنعتی دانست.فعالان رسانه‌های دیجیتال طلایه‌داران آینده کشور هستند. رسانه‌های دیجیتال را باید فراتر از یک انقلاب اجتماعی دانست زیرا آغاز خلق یک انسان و یک جهان تازه است. در عصر رسانه‌های دیجیتال انسان و دنیای تازه‌ای آفریده می‌شود.

به تعبیر مقام معظم رهبری، ما شاهد یک اول بدون آخر هستیم. ما ایران و جهان شاهد یک مهاجرت فرهنگی هستیم. مهاجرتی که در سطح ابرفرهنگ‌ها و زیست‌بوم‌های انسانی است چون زیست‌بوم انسان در حال تغییر و تعویض است.»
 

دکتر صالحی ادامه داد: « بازی‌های دیجیتال نشان از کشف و خلق مدام خود و جهان در پس چهره بازی‌گر و بازی‌ساز است. شبکه‌های اجتماعی به معنای ایجاد و خلق هویت‌های جمعی و تازه است. در این شبکه‌ها، فردیت و اجتماع‌های جدید پدید می‌آید. در فضای استارتاپ‌ها و گوشی های همراه زندگی جدیدی را تجربه می‌کنیم.

در حوزه دانش دیجیتال، فضای دیجیتال جهان سومی به نام جهان سایبری آفریده شده است. که هم به آموختن نیاز دارد و هم تولید دانش و همه کسانی که دل مشغولی انسان و فرهنگ را دارند نمی‌توانند از این اتفاق فاصله داشته باشند.»


 دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه رسانه های دیجیتال شرکت کرد و به سخنرانی پرداخت اما بازدید از این نمایشگاه را به روزهای بعد موکول کرد.

در این نمایشگاه از 5 محصول دیجیتال، در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد، رونمایی شد.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.