about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هفتمین نمایشگاه سالانه بین‌المللی تجارت خدمات جهانی چین (CIFTIS) با حضور ایران در زمان همه‌گیری ویروس کرونا افتتاح شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چند روز پیش نمایشگاه سالانه بین‌المللی تجارت خدمات جهانی چین (CIFTIS) برگزار شد؛ در این رویداد بزرگ، خدماتی مانند تجارت فرهنگ، توریسم، مالی، ورزشی، رباتیک، آموزشی و 5G مورد بحث قرار گرفتند.  CIFTISیک پلتفرم ملی و بین‌المللی متصل به وزارت بازرگانی چین و شهرداری پکن است که در زمینه تجارت خدمات تخصص دارد. این رویداد، از سال 2012 هر ساله با حضور شخصیت‌های سیاسی ملی، سازمان‌های بین‌المللی، سرمایه‌گذاران، نمایندگان مناطق و شهرها، شخصیت‌های مالی و تجارت ملی و بین‌المللی در پکن برگزار می‌شود. CIFTIS فرصتی برای یافتن شرکا، توسعه تجارت، به اشتراک گذاشتن تحولات و افزایش تجارت و بازرگانی است.

سازمان تجارت جهانی، کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه به‌طور مشترک به عنوان نهادهای پشتیبان این رویداد محسوب می‌شوند، در حالیکه سازمان جهانی مالکیت معنوی، مرکز تجارت بین‌المللی، فدراسیون تجارت جهانی و مراکز تجارت جهانی انجمن آژانس‌های همکاری بین‌المللی هستند.

در نمایشگاه امسال، به عنوان هفتمین دور این نشست، در مساحتی بیش از 200 هزار مترمربع نمایندگانی از 184 کشور و منطقه از جمله ایران، نزدیک به 300 سازمان بین‌المللی و انجمن بازرگانی خارجی، 10 هزار غرفه‌دار و بیش از یک میلیون بازدیدکننده حضور پیدا کردند و 529،33 میلیارد دلار ارزش معامله در نظر گرفته شد.

عنوان رویداد امسال، «خدمات جهانی، رفاه مشترک» بود. در این اجلاس، دستاوردهای جدید در تجارت جهانی خدمات با صداقت به اشتراک گذاشته می‌شوند و به طور مشترک رشد جدید تجارت جهانی خدمات ترویج می‌‎شود. این رویداد تا 9 سپتامبر 2020 ادامه دارد؛ این اولین نشست بزرگ اقتصادی و بین‌المللی چین پس از شیوع ویروس کرونا است که به 2 صورت آنلاین و آفلاین برگزار می‌شود.

شی جین‌پینگ (Xi Jinping)، رئیس جمهور چین سخنرانی افتتاحیه این اجلاس را برعهده داشت.

سخنرانان اصلی این مجمع شامل ژائو جین‌پینگ (Zhao Jinping)، اقتصاددان ارشد هیئت تحقیق توسعه چین، یین مینگ (Yin Ming)، معاون گروه آنت (Ant)، لیان جی (Liang Jie)، معاون مؤسسه برون‌سپار چین و وو وی (Wu Wei)، معاون مدیر کل منطقه آزاد خلبانان اداره منطقه خاص «Lin-gang»، منطقه تجارت آزاد خلبانان شانگهای بودند.

ژائو جین‌پینگ (Zhao Jinping)، اقتصاددان ارشد هیئت تحقیق توسعه چین
یین مینگ (Yin Ming)، معاون گروه آنت (Ant)
لیان جی (Liang Jie)، معاون مؤسسه برون‌سپار چین
وو وی (Wu Wei)، معاون مدیر کل منطقه آزاد خلبانان اداره منطقه خاص «Lin-gang»، منطقه تجارت آزاد خلبانان شانگهای

از سال 2012 بیش از 100 سازمان خدمات ورزشی چینی و خارجی جذب این نشست شده است؛ مهمانان و بازرگانان بیش از 40 کشور و منطقه و حداقل 20 مدیر دفاتر ورزشی استانی و شهری با دیدگاه‌های تخصصی با تیم‌های خود در این کنفرانس شرکت کرده‌اند. بیش از 30 هزار بازدیدکننده متخصص گردهم جمع می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/05/05 - 10:50- اروپا

سرمایه‌گذاری جهت ارتقای دیجیتالی شبکه برق اسپانیا

بانک سرمایه‌گذاری اروپا از ارتقای دیجیتالی شبکه برق اسپانیا حمایت می‌کند.

خرید
1405/05/05 - 09:32- تروریسم سایبری

خرید سامانه دفاع هوایی رژیم صهیونیستی توسط یونان

یونان یک سیستم دفاع هوایی ۴ میلیارد دلاری از رژیم صهیونیستی خریداری کرد.

آموزش
1405/05/05 - 09:18- آسیا

آموزش بیش از 420 متخصص در مرکز امنیت سایبری آذربایجان

مرکز امنیت سایبری آذربایجان بیش از ۴۲۰ متخصص را از زمان تأسیس آموزش داده است.