about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

چهارمین نشست امنیت سایبری صنعت نفت و گاز منطقه خلیج‌فارس و خاورمیانه، 18 و 19 ماه می در دوبی و به همت شبکه تحقیقات بین‌المللی IRN، برگزار خواهد شد و قرار است در این نشست، راهکارهای جدید ارتقا امنیت سایبری در حوزه نفت و گاز مطرح شود.
صنعت امنیت سایبری یکی از صنایع پیشرفته در جهان است، اما نکته قابل‌توجه پیچیده‌تر شدن روزانه حملات سایبری در دنیای امروز است. این موضوع مسئولان این صنعت را به سمت ارتقا و توسعه فناوری‌های خود سوق داده و آن‌ها را وادار کرده تا این کار را با شتاب بیشتری انجام دهند. جمع شدن فعالان صنعت نفت و گاز خاورمیانه در چنین نشستی به معنای وجود نگرانی در بین مسئولان این صنعت نسبت به پیچیده ترشدن فعالیت‌های گروه‌های تروریسم سایبری باهدف تخریب و نابودی صنایع زیرساخت است.
وجود گروه‌های هکری همانند گروه شاهین صحرا (Desert Falcons) باهدف نابودی اهداف سایبری در منطقه، همواره زمینه‌ساز نگرانی مسئولان صنعت نفت و گاز و زیرساخت خاورمیانه بوده است. اهداف این گروه گستره وسیعی همانند منابع دولتی، زیرساخت‌های حیاتی، بخش نفت و گاز، صنایع دفاعی و رسانه‌های خبری را شامل می‌شود.
طبق گزارش امنیت سایبر موسسه کسپرسکی که در فوریه سال جاری منتشر شد، انتظار می‌رود که عملیات این گروه، روزبه‌روز پیچیده‌تر و پیشرفته‌تر شده و این گروه برای رسیدن به اهداف سیاسی و جنایی خود، به سمت منابع سرمایه خارجی برود.
علاوه بر این مسائل، پیدایش گروهک تروریستی داعش و ورود آنها به عرصه سایبری، خطرات موجود را دوچندان کرده است. بر اساس ادعای دولت آمریکا، گروهک تروریستی داعش، به‌تازگی توانسته است به‌حساب کاربری توییتر و فیس بوک متعلق به فرماندهی نیروهای نظامی آمریکا که در حال انجام عملیات در منطقه خاورمیانه هستند نفوذ کند. البته با توجه به توانایی سایبری این گروه، صحت این ادعا در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و به نظر می‌رسد که داعش به‌تنهایی قادر به انجام چنین عملیاتی نبوده و این کار را با استفاده از هکرهای اجاره‌ای انجام داده است.
گروه دیگری که نام Anonymous به معنی ناشناس را برای خود برگزیده است، در عملیاتی در ژانویه سال 2014 میلادی، 204 شرکت فعال در زمینه‌های نفت، گاز و انرژی منطقه خاورمیانه را مورد هدف قرارداد‌ه است.
باوجود تمام این خطرات، چهارمین نشست امنیت صنعت نفت و گاز خاورمیانه و خلیج‌فارس، قرار است تا با ارائه راهکارهای جدید، شرکت‌های فعال در این عرصه را راهنمایی کند تا بتوانند حفاظت بهتری از سامانه‌های خود داشته باشند.
این نشست، تحت نظارت موسسه امور بین‌الملل Chatham House Rule که در لندن قرار دارد و بدون حضور هیچ رسانه‌ای برگزار خواهد شد. قرار است این نشست، سبب افزایش همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه ارتقاء امنیت سایبری صنعت نفت و گاز شود.

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

تنظیم
1404/09/24 - 10:37- اروپا

تنظیم مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال در بریتانیا

وزارت دارایی بریتانیا اعلام کرد که مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال از اکتبر ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.

مقابله
1404/09/24 - 10:25- آسیا

مقابله با فروش آنلاین و غیرقانونی مواد آتش‌زا در فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین در مورد فروش آنلاین مواد آتش‌زا و سایر ترقه‌های غیرقانونی هشدار داد.