about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دولت هند در نظر دارد مناقصه‌ای برای ساخت الکسا مانند چت‌بات انجام دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت هند از شرکت‌های مختلف برای شرکت در مناقصه با هدف ساخت چت‌بات یا دستیار صوتی به منظور ارائه خدمات مدیریت الکترونیکی برای عموم دعوت کرده است.

این پیشنهاد به‌وسیله بخش ملی دولت الکترونیکی وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات هند برای ایجاد پلتفرم مکالمه قابل توسعه در پلتفرم «UMAN» مطرح شد.

در سند پیشنهادی آمده است :

«این پلتفرم باید بتواند در انجام وظایف عمومی از جمله خدمات محدود دولتی و موجود در پلتفرم UMANG مانند ثبت‌نام، ورود به سیستم، بازنشانی رمز ورود، اطلاعات مربوط به خدمات بخش، رویداد و راه‌اندازی جدید خدمات کمک کند. پلتفرم همچنین باید از قابلیت‌های یادگیری عمیق دیگری نیز برخوردار باشد که می‌تواند به‌وسیله پلتفرم برای کشف و توصیه طرح‌ها و خدمات واجد شرایط به کاربران بات‌ها و برنامه‌ها استفاده شود. به کاربران باید براساس مشخصات، بهترین و مناسب‌ترین طرح‌ها و خدمات موجود در دامنه دولت توصیه شود.»

چت‌بات باید بتواند گفتار را به ورودی متنی و متن را به گفتار تبدیل کند.

همچنین در سند پیشنهادی توضیح داد شد که بخش ملی دولت الکترونیکی 12 ژانویه 2021 را برای برگزاری کنفرانس قبل از مناقصه و 25 ژانویه را برای آخرین تاریخ ارسال مشخص کرده است. پیشنهاد در 27 ژانویه امسال آغاز خواهد شد و ارزیابی تا 05 فوریه ادامه دارد؛ دستور کار برای هفته دوم فوریه برنامه‌ریزی شده است.

قرارداد از تاریخ راه‌اندازی 4 سال خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.