about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت ارتباطات روسیه از برگزاری مسابقات DigitalSkills خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سومین دور مسابقات دیجیتال اسکیلز (DigitalSkills 2021) با همکاری وزارت ارتباطات، دولت جمهوری تاتارستان و آژانس توسعه مهارت‌های حرفه‌ای ورلد اسکیلز روسیه در راستای حمایت از طرح فدرال «کادرهای اقتصاد دیجیتال» برنامه ملی «اقتصاد دیجیتال» در شهر کازان برگزار شد. 

در این مسابقات 289 دانشجو و کارمند شرکت‌های اقتصاد دیجیتال 29 منطقه روسیه به مدت سه روز پروژه‌هایی را در 35 رشته من‌جمله شبکه‌های کابلی اطلاعات، محصولات نرم‌افزاری تجاری، وب دیزاین، ربات‌های متحرک، مدیریت سیستم و شبکه، مدل‌سازی سه‌بعدی بازی‌های رایانه‌ای طراحی کردند. جوان‌ترین شرکت‌کنندگان 16 ساله، باتجربه‌ترین‌ها 49 ساله بوده‌اند. در میان شرکت‌کنندگان دانشجویان دانشگاه فنی ارتباطات و انفورماتیک مسکو، یکی از چهار دانشگاه وابسته به وزارت دیجیتال روسیه نیز حضورداشتند.  

دمیتری چرنیشنکو معاون نخست‌وزیر روسیه در این خصوص اعلام کرد:

دیدن این خوشایند است که سازمان دهندگان مسابقات قهرمانی فن‌آوری‌های «سنگین»، پروژه‌های زیرساختی را که در اقتصاد دیجیتال اهمیت خود را از دست نمی‌دهند، فراموش نکرده‌اند و به تغییر محدوده به مناطق دوردست ادامه می‌دهند. چنین پروژه‌هایی به ساکنان نقاط مسکونی‌ای که دسترسی به آن‌ها دشوار است امکان می‌دهد برای نخستین بار به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کنند که اساس و محیط طبیعی اقتصاد دیجیتال است. لازم به یادآوری است که تحول دیجیتال با رفع نابرابری دیجیتال آغاز می‌شود که امکان می‌دهد کیفیت زندگی را بهبود بخشیده و فرصت‌هایی برای پیشرفت تمام مناطق روسیه ایجاد کرد.

ماکسوت شادایِف، وزیر ارتباطات روسیه نیز اظهار داشت:

مسابقات قهرمانی فرصتی برای تدوین استانداردها و الزامات حرفه‌ای است که بازار برای کارکنان خود تعیین خواهد کرد. رشته‌هایی که در مسابقات قهرمانی مشاهده می‌کنیم در آینده در برنامه‌های آموزشی و استانداردهای حرفه‌‌ها گنجانده خواهند شد.

ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات در مراسم اختتامیه مسابقات اعلام کرد:

مهارت‌ها، دانش‌ها و توانایی‌هایی که شرکت‌کنندگان مسابقات به نمایش گذاشتند یک ساختار اقتصادی کاملاً جدید را شکل می‌دهد. در سایه آن‌ها، جامعه، دولت و بیزینس توسعه می‌یابند. تحول دیجیتال دقیقاً همان چیزی است که اکنون در خط مقدم قرار دارد. من از صمیم قلب می‌خواهم از همه شرکت‌کنندگان و نفرات برتر به خاطر کار بزرگی که انجام‌شده تشکر کنم. من معتقدم که این کار کمک بزرگی به توسعه کشور خواهد کرد.

مدیر دپارتمان هماهنگی برنامه‌ها و پروژه‌های وزارت ارتباطات روسیه و مدیر پروژه فدرال «کادرهایی برای اقتصاد دیجیتال» تاتیانا تروبنیکووا نیز بیان داشت:

تعداد شرکت‌کنندگان در هر مسابقه در حال رشد بوده و محبوبیت این رویداد در بین متخصصان نیز در حال افزایش است. امسال 285 متخصص توانستند قابلیت‌های شرکت‌کنندگان در این مسابقه را ارزیابی کنند. چنین محبوبیتی در بین جامعه بستر دیجیتال اسکیلز را به مکانی تبدیل می‌کند که در آن کارفرمایان با کارمندان آینده خود نخستین بار دیدار می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.