about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت فایرآی برای یابندگان باگ تا 2500 دلار پاداش پرداخت می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سرویس مطبوعاتی شرکت امنیتی باگ کراود (Bugcrowd) در گزارشی اعلام کرد شرکت فایرآی (FireEye) اقدام به برگزاری برنامه باگ باونتی (Bug bounty) کرده است.  

این برنامه باگ باونتی یا مسابقه کشف باگ توسط شرکت باگ کراود که در سان‌فرانسیسکو واقع است، مدیریت می‌شود. محققان می‌بایست گزارش‌های خود را در قالبی که پلتفرم مدیریت آسیب‌پذیری باگ کراود تعیین کرده ارسال کنند. 

چنانچه کارشناسان امنیت سایبری بتوانند آسیب‌پذیری‌های بحرانی را شناسایی کنند، 1500 تا 2500 دلار پاداش دریافت خواهند کرد. شرکت‌کنندگان درازای شناسایی آسیب‌پذیری‌های با شدت بالا 800 تا 1250 دلار، با شدت متوسط 200 تا 500 و با شدت پایین 50 تا 150 دلار دریافت خواهند کرد. 

یابندگان باگ می‌بایست حفره‌های امنیتی منابع تعیین شده در این مسابقه را شناسایی کنند  که عبارت‌اند از: fireeye.com ،fireeye.market ،fireeye.dev ،mandiant.com ،verodin.com ،isightpartners.com ،flare-on.com ،fireeyecloud.com، cloudvisory.com.

طبق گزارش شرکت فایرآی، مهندسی اجتماعی، حملات منع سرویس و حملات فیزیکی، حفره‌های امنیتی‌ای که نیاز به دسترسی فیزیکی یا ادمین دارند، مشمول برنامه نشده و پاداشی بابت آن‌ها پرداخت نخواهد شد. 

شرکت فایرآی قصد دارد در آینده مسابقات کشف باگ را برای بسیاری از خدمات و محصولات خود برگزار کند. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.