about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان امنیت سایبری سراسر دنیا در یک مانور گسترده توان سایبری خود را محک می‌زنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امسال قرار است نبرد سایبری استندآف «The Standoff» از 12 تا 17 نوامبر 2020 به‌صورت آنلاین در سه قاره برگزار شود. بخش روسیه نیز به 16 و 17 نوامبر موکول شده است. 

برگزارکنندگان این رویداد برای ایجاد رویکردی جدید در تجزیه‌وتحلیل امنیت فناوری‌ها و توسعه ابزارهای شبیه‌سازی تهدیدات زیرساخت‌های حساس از متخصصان سایبری دعوت به عمل‌آورده‌اند.

هدف استندآف ایجاد بستری برای شبیه‌سازی دیجیتال رویدادهایی مثل همه‌گیری جهانی یا حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی است.

یکی از مؤلفه‌های اصلی چنین شبیه‌سازی‌ای مانور سایبری و رویارویی متخصصان دفاع سایبری (Blueteams) و هکرها (Redteams) در زیرساخت یک شهر دیجیتال است. 

این نبرد فراتر از رقابت‌های سنتی CTF بوده و طرفین پس از دسترسی به سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای واقعی که در کنترل تمام بخش‌های زندگی مدرن شهری مورداستفاده قرار می‌گیرند، یا امنیت آن‌ها را برقرار می‌کنند و یا حمله موفقی انجام می‌دهند. 

متخصصان آفند و پدافند شرکت‌کننده در استندآف اغلب تیم‌های واقعی از شرکت‌های مختلف هستند که از فرصتی استثنایی برای بهبود مهارت‌های خود و کسب تجربه در رویارویی سایبری طی چند روز بهره‌مند‌ می‌شوند. 

استندآف یک کنفرانس امنیت سایبری نیز به‌حساب می‌آید و در آن متخصصان شرکت‌های مختلفی همچون CyberR&Dlab ،EPAM ،HackinTheBox ،Microsoft و Positive Technologies اقدام به ارائه گزارش و برگزاری کلاس‌های تخصصی در حوزه امنیت اطلاعات می‌کنند. این کنفرانس در ایالات‌متحده آمریکا، اروپا، خاورمیانه، آسیا آغازشده و در روسیه خاتمه می‌یابد. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.