about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان امنیت سایبری سراسر دنیا در یک مانور گسترده توان سایبری خود را محک می‌زنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امسال قرار است نبرد سایبری استندآف «The Standoff» از 12 تا 17 نوامبر 2020 به‌صورت آنلاین در سه قاره برگزار شود. بخش روسیه نیز به 16 و 17 نوامبر موکول شده است. 

برگزارکنندگان این رویداد برای ایجاد رویکردی جدید در تجزیه‌وتحلیل امنیت فناوری‌ها و توسعه ابزارهای شبیه‌سازی تهدیدات زیرساخت‌های حساس از متخصصان سایبری دعوت به عمل‌آورده‌اند.

هدف استندآف ایجاد بستری برای شبیه‌سازی دیجیتال رویدادهایی مثل همه‌گیری جهانی یا حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی است.

یکی از مؤلفه‌های اصلی چنین شبیه‌سازی‌ای مانور سایبری و رویارویی متخصصان دفاع سایبری (Blueteams) و هکرها (Redteams) در زیرساخت یک شهر دیجیتال است. 

این نبرد فراتر از رقابت‌های سنتی CTF بوده و طرفین پس از دسترسی به سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای واقعی که در کنترل تمام بخش‌های زندگی مدرن شهری مورداستفاده قرار می‌گیرند، یا امنیت آن‌ها را برقرار می‌کنند و یا حمله موفقی انجام می‌دهند. 

متخصصان آفند و پدافند شرکت‌کننده در استندآف اغلب تیم‌های واقعی از شرکت‌های مختلف هستند که از فرصتی استثنایی برای بهبود مهارت‌های خود و کسب تجربه در رویارویی سایبری طی چند روز بهره‌مند‌ می‌شوند. 

استندآف یک کنفرانس امنیت سایبری نیز به‌حساب می‌آید و در آن متخصصان شرکت‌های مختلفی همچون CyberR&Dlab ،EPAM ،HackinTheBox ،Microsoft و Positive Technologies اقدام به ارائه گزارش و برگزاری کلاس‌های تخصصی در حوزه امنیت اطلاعات می‌کنند. این کنفرانس در ایالات‌متحده آمریکا، اروپا، خاورمیانه، آسیا آغازشده و در روسیه خاتمه می‌یابد. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.