about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اداره سایبری ملی اسرائیل یک مانور سراسری ضد هک را اجرا می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD) یک رزمایش سراسری ضد هک را اجرا خواهد کرد که با عنوان «هفته دفاع سایبری» یاد شده است.

براساس بیانیه اداره سایبری ملی اسرائیل، این رزمایش روی کارمندانی از حدود 20 سازمان بزرگ متمرکز خواهد شد که با طیف گسترده‌ای از تکنیکهای هک فیشینگ به‌‎وسیله تیم‌های قرمز، که به منظور آزمایش آمادگی خود برای این سازمان کار می‌کنند، هدف قرار خواهند گرفت.

آن دسته از کارمندانی که در آزمون مردود می‌شوند و روی پیوند مشکل‌دار کلیک می‌کنند، پیامی مبنی بر دستگیر شدن وسیله تیم‌های قرمز  اداره سایبری ملی اسرائیل دریافت خواهند کرد و توصیه‌هایی برای اجتناب از اشتباهات مشابه در آینده به آنها داده می‌شود.

همزمان با این رزمایش، سازمان اسرائیلی رویدادهای بهبود دفاع سایبری را با حدود 150 شرکت، بانک و سازمان دولتی ملی و محلی برگزار می‌کند.

Paragraphs
Cyber
Cyber Authority

برخی شرکت کنندگان این مانور شامل دفتر نخست وزیری، پلیس اسرائیل، وزارت خارجه، وزارت داخلی، شرکت برق، پارتنر (Partner)، فونیکس (Phoenix)، شرکت امنیت و فناوری اطلاعات آرمور (Armor IT & Security) و «CyberArk» هستند.

همه این موارد در شرایطی است که اداره سایبری ملی اسرائیل گفته بیش از 2500 گزارش از رویدادهای فیشینگ گسترده دریافت کرده است. هر رویداد ممکن است شامل ده‌ها تا صدها هزار مورد انفرادی فیشینگ علیه اسرائیلی‌ها در سراسر سرزمین‌های اشغالی باشد.

نیتزان عمار (Nitzan Amar)، یکی از مقامات اداره سایبری ملی اسرائیل گفت :

«حملات فیشینگ برای اجرا ساده و آسان هستند، زیرا از خطاهایی که بخشی از طبیعت انسان هستند، سوءاستفاده می‌کنند. حملات، پیچیدهتر و شناسایی آنها دشوارتر شده است، اما با استفاده از علائم خاص و آزمایش‌‎های ساده می‌توان از گرفتار شدن در آنها جلوگیری کرد. افزایش آگاهی و اقدام براساس راهنمایی مناسب، کلید جلوگیری از حمله بعدی است.»

به گفته کارشناسان، توصیه‌های کلیدی برای جلوگیری از حملات فیشینگ شامل اجتناب از پیام‌های غیررسمی بی‌جا، وب‌سایت‌های غیررسمی و فرستنده‌های ایمیل، فرستنده‌هایی با خطاهای املایی در آدرس‌های خود، درخواست‌هایی برای اطلاعات شخصی از طریق پیوند یا دانلود یک برنامه کاربردی، اعمال فشار و ضرب‌الاجل‌های فوری و جوایز یا مشوق های امیدوارکننده هستند.

از بهار سال گذشته، زمانی که ییگال اونا (Yigal Unna)، رئیس اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی اظهار داشت که «زمستان سایبری» خیلی زودتر از حد انتظار فرا رسیده است، بخش آب اسرائیل، چندین سازمان دولتی، شرکت‌های بیمه برتر و حتی شرکت‌هایی با دفاع خوب مانند صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) با موفقیت هک شدند.

اسرائیلی‌ها مدعی شدند که برخی از هکرها عوامل ایرانی یا سایر دولت‌ها و برخی دیگر هکرهای جنایتکار پیچیده‌تر بوده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.