about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برای اولین بار، رزمایش مشترک سایبری برای 18 کشور اروپایی برگزار می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس دفاعی اروپا (EDA) هفته گذشته از یک تمرین سایبری 2 روزه در زمان واقعی، برای نخستین بار، با هدف بهبود همکاری بین تیم‌های پاسخ اضطراری کامپیوتری نظامی (CERTS) از 18 کشور اروپایی خبر داد. این تمرین از راه دور با حدود 200 نفر شرکت کننده برگزار شد.

براساس گزارش رسمی آژانس دفاعی اروپا، هدف از این رزمایش گردهم آمدن تیم‌های پاسخ اضطراری کامپیوتری نظامی و مشاهده پویایی مدیریت حادثه با تمرکز بر اشتراک اطلاعات به‌عنوان یک عامل کلیدی در دفاع سایبری است. این رویداد اولین بخش عملی کنفرانس همکاری بین‌المللی اتحادیه اروپا بود. انتظار می‌رود بخش دوم در ماه ژوئن امسال در فرانسه برگزار شود، جایی که درس‌های آموخته شده از رزمایش و موضوعات راهبردی دیگر موردبحث قرار خواهد گرفت.

این رزمایش یک وضعیت را شبیه‌سازی می‌کند که در آن مهاجمان حرفه‌ای، مستقر در چندین کشور عضو آژانس دفاعی اروپا، اقدام علیه زیرساخت‌های دفاع شده توسط کشورهای عضو دیگر را انجام می‌دهند. به‌عنوان بخشی از شبیه‌سازی، این رزمایش همچنین شامل برخی پلتفرم‌های نظامی خاص مانند سیستم کنترل هواپیماهای بدون سرنشین و ایستگاه کنترل فضایی بود که نیاز به استفاده از راهبردهای نظامی داشت. آژانس دفاعی اروپا گفت که هدف رزمایش، خارج شدن شرکت کنندگان از منطقه آسایش، درخواست از آن‌ها برای استفاده از تمام ابزارها و فرآیندهای ممکن به منظور مقابله با این وضعیت و ایجاد یک محیط تمرین غیر مستقیم واقعی است.

کال لانت (Kalle Laanet)، وزیر دفاع استونی در مراسم افتتاحیه رزمایش اظهار داشت :

«امروز می‌بینیم که در سطح اتحادیه اروپا تیم‌های پاسخ اضطراری کامپیوتری غیرنظامی جامعه خوبی را ایجاد کرده و همکاری آن‌ها به‌طور مداوم بهبودیافته است. بااین‌حال، تیم‌های پاسخ اضطراری کامپیوتری نظامی، که نقش حیاتی در دفاع سایبری ایفا می‌کنند، با روش‌های مشابه ارتباط برقرار نمی‌کنند. باوجود محدودیت‌ها، هنوز هم مهم است که فرصت‌هایی را برای گسترش روش‌های اشتراک اطلاعات فراهم کنیم و این تمرینات را به‌صورت زنده انجام دهیم.»

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/02/16 - 08:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در آزمون درک تعاملات اجتماعی مردود شد!

مطالعه جدیدی در دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که هوش مصنوعی امروزی در درک و پیش بینی تعاملات اجتماعی در موقعیت‌های مختلف کاملا ناتوان است.

آموزش
1404/02/16 - 08:19- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به برنامه درسی مدارس امارات اضافه شد

امارات متحده عربی در ادامه رویکرد راهبردی خود برای توسعه فناوری‌های نوین، از سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۶ آموزش رسمی هوش مصنوعی را به برنامه درسی مدارس دولتی اضافه می‌کند. این برنامه آموزشی، تمامی پایه‌ها از مهدکودک تا کلاس دوازدهم را پوشش خواهد داد.

اسکایپ
1404/02/16 - 08:15- سایرفناوری ها

اسکایپ از امروز تعطیل می‌شود

مایکروسافت به طور رسمی اسکایپ را امروز مصادف با پنج ماه می ۲۰۲۵ میلادی تعطیل می کند.