about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

برگزاری دوره دوم آموزشی اینترنت اشیا

مرکز تحقیقات اینترنت اشیاء ایران، دومین دوره آموزشی خود و اولین دوره سال 97 را برگزار خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مرکز تحقیقات اینترنت اشیا ایران پس از برگزاری موفق دوره آموزشی IoTway1 در بهمن‌ماه 1396 که با استقبال گسترده‌ای نیز مواجه گردید، اقدام به برگزاری دومین دوره آن در تاریخ 20 و 21 اردیبهشت‌ماه سال جاری  با نام IoT WAY2 ، نموده است.

دوره آموزشی اینترنت اشیا دوره‌ای آموزش محور متناسب با معیارهای جهانی و ایجاد یک جو کاملاً حرفه‌ای برای آموزش جدیدترین سرفصل‌های اینترنت اشیا در دنیا، با رعایت استاندارد آموزشی با مشورت متخصصان داخلی و خارجی برنامه‌ریزی‌شده است.
هدف از برگزاری این دوره شناخت جامع و دقیق از اینترنت اشیا و ایجاد افق دید کاربردی برای علاقه‌مندان و مدیرانی است که برای ادامه روند شغلی، تحصیلی و سازمانی خود نیاز به یادگیری این فناوری دارند.

در طی برگزاری دوره زمانی برای مشاوره با اساتید و متخصصان برای کسب‌وکار و تشکیل تیم‌های استارتاپی اختصاص داده شده است.

این دوره با حضور اساتید مجرب و متخصص در تهران با سرفصل‌های زیر برگزار خواهد گردید.

سرفصل‌های دوره:
شناخت اینترنت اشیا، معماری و سخت‌افزار آن
استانداردها، پروتکل‌ها و امنیت اینترنت اشیا
کاربردها و تجاری‌سازی اینترنت اشیا
هوش مصنوعی و پلت فرم اینترنت اشیا

این دوره پیش‌نیاز دوره‌های تخصصی و کاربردی اینترنت اشیا است که از اردیبهشت‌ماه توسط مرکز تحقیقات اینترنت اشیا برگزار می‌گردد. تاریخ ثبت‌نام دوره دوم آموزشی از 5 فروردین‌ماه لغایت 17 اردیبهشت 1397 می‌باشد.
برگزارکنندگان این دوره برای دانشجویان علاقه‌مند تخفیف ویژه در نظر گرفته‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به آدرس iotiran.com مراجعه فرمایید.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.