about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دانشگاه فنی «Sirius» سوچی روسیه یک دوره آموزش امنیت سایبری برگزار کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دانشگاه علمی فنی سیریوس «Sirius» سوچی روسیه به‌تازگی از برگزاری دوره آموزش امنیت سایبری خبر داد. 

این دوره آموزشی با همکاری شرکت روس تلکام و یکی از شرکت‌های زیرمجموعه آن به نام روس تلکام سولار و بانک مرکزی روسیه انجام شد و دانشجویان روش‌های دفع حملات سایبری به عابر بانک‌ها را آموزش دیدند.

این دوره آموزشی دوهفته‌ای مربوط به امینت اطلاعات در حوزه مالی بوده و در آن 49 دانشجو از 10 شهر روسیه شرکت داشتند.

دانشجویان ساختار نظام مالی روسیه، فناوری‌های مالی، خصوصیات زیرساخت‌های فناوری اطلاعات بانکی و حملات سایبری به آن را موردبررسی قراردادند و در جلسات مربوط به تهدیدات حوزه بانکی نیز شرکت کردند. 

دربخشی از این دوره، یک گروه سایبری به نام Bobalt ویروس جدیدی طراحی کرد تا در عملکرد عابر بانک‌ها اختلال ایجاد کرده و کاست‌های اسکناس را از دستگاه خارج سازد و گروه‌های دیگر نیز به مقابله با این ویروس پرداختند.  

رومان ایوانوف، رئیس دانشگاه سیریوس در خصوص این دوره اعلام کرد:

تربیت متخصصان زبده در حوزه امنیت اطلاعات نیاز به کار منسجم و پیشرفت مداوم دارد. در کنار فناوری‌های جدید تهدیدات سایبری جدیدی نیز ظهور می‌کنند که فقط با دانش می‌توان با آن‌ها مقابله کرد. ما وظیفه خود را در دانشگاه «سیریوس» فضایی می‌بینیم که در آن دانشجویان هر آنچه را که برای تبدیل‌شدن به یک متخصص زبده و درجه‌یک لازم است، کسب می‌کنند. فناوری‌های اطلاعات و هوش مصنوعی دو مورد از سه حوزه اصلی ما هستند.  

دانشگاه سیریوس طرح بنیاد «استعداد و موفقیت» برای دانشجویان بوده و با همکاری دانشگاه‌های برجسته و مؤسسات علمی پژوهشی روسیه دوره‌های اختصاصی برای مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزاری می‌کند. 

نخستین دوره‌های آموزشی این دانشگاه در سال 2019 برگزارشده است. سیریوس فعالیت‌های عملی پژوهشی و آموزشی خود را در حوزه‌های ژنتیک، علوم زیستی، مطالعات شناختی و فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی انجام می‌دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد