about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دوره آموزشی «امنیت پروتکل‌های ارتباط رادیویی و رمزنگاری اینترنت اشیا»، ازسوی مرکز تحقیقات اینترنت اشیای ایران در آذرماه امسال برگزار می‌گردد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اینترنت در حال حاضر همه مردم را به هم متصل می‌کند، ولی با اینترنت اشیا، تمام ابزارها و وسایل به هم متصل می‌شوند. بی‌شک زمانی که اینترنت اشیا فراگیر شود، تأثیرات شگرف و عمیقی بر زندگی ما می‌گذارد؛ اما برای آنکه اینترنت اشیا بتواند در جریان زندگی ما وارد شود، نیازمند یک ساختار و معماری منسجم است. همچنین با توجه به تجهیزاتی که در اینترنت اشیا استفاده می‌شوند که معمولاً قابل‌حمل و کوچک هستند محدودیت‌هایی در منابع (حافظه، باتری، پردازش و ...) دارند، پس باید برای ارتباطات و موارد امنیتی آن‌ها زیرساخت‌های ارتباط و پروتکل‌های مناسبی با توجه به این محدودیت‏ها انتخاب شود. امنیت یک عامل فعال اساسی در بسیاری از کاربردهای اینترنت اشیا است و روشهایی باید برای محافظت از ارتباطات توسط چنین فناوری‌هایی طراحی شود.

مسئله امینت در IoT را می‌توان مهم‌ترین چالش توسعه این فناوری در نظر گرفت. در این رابطه، استانداردهای مختلفی درحال‌توسعه است؛ ولی همچنان نیازمندی‌های امنیتی اینترنت اشیا و حتی مخاطرات آن به‌خوبی شناسایی و تحلیل نشده است.

در دوره آموزش امنیت پروتکل‌های ارتباط رادیویی و رمزنگاری اینترنت اشیا، به مطالعه جامع در ارتباط با امنیت پروتکل‌های این دستاورد نوین و بررسی انواع رویکردهای تحلیل تهدیدات امنیتی آن، پرداخته شده است. با بررسی مقالات و تحقیقاتی که در حوزه امنیت اینترنت اشیا ارائه شده‌اند، می‌توان دریافت که امنیت باید در تمام سطوح بسته‌ها و سرویس‌ها نیز در نظر گرفته شود. بنابراین در همه مراحل توسعه سیستم، ویژگی‌های امنیتی وجود خواهد داشت.

در این دوره، 3 رویکرد اساسی موردتوجه قرار خواهند گرفت. نخست، مباحث «رمزنگاری اینترنت اشیا، انواع الگوریتم‌ها و پروتکل‌های رمزنگاری امنیتی»، مورد بررسی قرار می‌گیرد. در مرحله بعدی، «استانداردها و امنیت پروتکل‌های ارتباط رادیویی IoT ازجمله: معرفی استاندارد، شرح جزییات پروتکل ارتباطی و نحوه ایجاد امنیت در این فناوری، بررسی و تحلیل ایجاد امنیت اینترنت اشیا و شیوه مکان‌یابی» موردبحث قرار می‌گیرد و درنهایت، در این دوره استانداردهای غیر 3GPP مانند: LoRaWAN-Sigfax-wifi-Bloutooth-ZigBee و Z-Wave و همچنین استانداردهای 3GPP مانند: 2G-3G-4G و NB-IoT بررسی خواهد شد. 

همچنین به شرکت‌کنندگان، گواهی معتبر از مرکز تحقیقات اینترنت اشیای ایران اعطا خواهد شد.
برای ثبت‌نام می‌توانید به سایت www.IoTiran.com مراجعه نموده، یا به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه مرکز به شماره 77199154-021 تماس حاصل فرمایید.
 

Paragraphs
برگزاری
برگزاری دوره آموزشی «امنیت پروتکل‌های ارتباط رادیویی و رمزنگاری اینترنت اشیا»
تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.