about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

برگزاری بزرگترین رزمایش امنیت سایبری ویتنام

حدود 100 تیم واکنش اضطراری به حوادث رایانه‌ای از سراسر ویتنام، در بزرگ‌ترین رزمایش سایبری این کشور شرکت خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروه‌های واکنش اضطراری به حوادث رایانه‌ای سراسر ویتنام، روز 18 دسامبر، در بزرگ‌ترین رزمایش امنیت سایبری این کشور، در شهرهای دانانگ (Da Nang) و هوشی مین (Ho Chi Minh)، شرکت می‌کنند.

این برنامه آموزشی، با افزایش دانش و توانمندی‌های فنی متخصصان این حوزه، در پی بهبود و تقویت راهکارهای مؤثر برای مقابله با تهدیدات سایبری مستمر است.

نگوین تان هانگ (Nguyen Thanh Hung)، معاون وزیر اطلاعات و ارتباطات ویتنام، در مراسم افتتاحیه این رزمایش، در مورد تداوم تلاش گروه‌های شرکت‌کننده در این برنامه، برای ایجاد یک فضای سایبری امن و مطمئن در ویتنام، ابراز امیدواری کرد.

به عقیده بسیاری از متخصصان امنیت سایبری، این رزمایش در سال‌های اخیر، محدودیت، دشواری و پیچیدگی مقابله با حملات سایبری را برای گروه‌های واکنش اضطراری به حوادث رایانه‌ای، روشن ساخته است.

بر اساس برنامه‌ریزی مقامات مسئول ویتنامی، این رزمایش تا روز 21 دسامبر ادامه خواهد داشت.

ویتنام در سال جاری، حدود 400 میلیون اتفاق مرتبط با حوزه سایبری را ثبت کرده است. از میان این حوادث، می‌توان به 9344 حمله سایبری، از جمله 2499 مورد عملیات فیشینگ، 5018 تغییر ظاهر وب‌سایت و 1764 حمله بدافزاری، اشاره کرد.

آمار نشان می‌دهد که بیش از 27 درصد حملات سایبری این کشور، دولت را هدف قرار می‌دهند.
 

تازه ترین ها
تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

گفتگوی
1405/07/22 - 14:43- اروپا

گفتگوی پوتین با مقامات ارشد روسیه درباره امنیت سایبری

پوتین مقامات ارشد روسیه را برای گفتگو درباره امنیت سایبری گرد هم می‌آورد.

نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.