about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برگزاری اردوی امنیت سایبر در هند

این اردوی شش‌روزه توسط مرکز دانشگاهی امنیت سایبر سازمان‌دهی و توسط دانشگاه آمریتای هند (Amrita) برگزار می‌شود. ابعاد گوناگون امنیت سایبر مانند امنیت وب‌سایت، امنیت نرم‌افزار، امنیت شبکه، پزشکی قانونی سایبر، رمزنویسی و آزمایش‌ها نفوذ در این اردو پوشش داده خواهد شد. پذیرش این اردو از روز ۱۱ آوریل بر اساس اصل شایستگی از طریق آزمون آنلاین است. در این آزمون میزان توانایی دانش آموزان در ریاضیات پایه، قدرت تحلیل و مهارت‌های برنامه‌نویسی سنجیده می‌شود. هدف از برگزاری این اردو پاسخ به تقاضاهای زیاد مبنی بر آموزش امنیت سایبر در مواجهه با تهدیدات گوناگون است. شرکت در این اردو به دانش آموزان کمک می‌کند تا با مفاهیم امنیت سایبر آشنا شوند و پایه‌ی خود را در این‌گونه مسائل تقویت کنند. در خلال این اردو، دانش آموزان تشویق می‌شوند تا دنیای امنیت سایبر را کشف کنند. هم‌چنین با توجه به حجم گسترده‌ی جرائم سایبری، تخمین زده‌شده که هند تقریباً به صد هزار متخصص امنیت سایبر احتیاج دارد تا بتواند امنیت سایبر ملی این کشور را تأمین کند. لذا با برگزاری این اردو می‌خواهد دانش آموزان علاقه‌مند و بااستعداد خود را کشف کند و آنها را برای مقاصد خود به کار بگیرد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.