about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مدیرکل ارتباطات آذربایجان غربی در شانزدهمین کارگروه دفاتر پیشخوان دولت بر ضرورت برون سپاری خدمات دستگاه های اجرایی تاکید کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، قاسم جلیلی نژاد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجن غربی در شانزدهمین کارگروه دفاتر پیشخوان دولت اظهار کرد: با الزاماتی که در قانون پیش بینی شده است باید دستگاه ها بیش از پیش به برون سپاری و الکترونیکی کردن خدمات اقدام می کردند.

وی افزود:با توجه به افزایش دفاتر پیشخوان دولت انتظار می رود دستگاه های اجرایی طبق قانون و در راستای تسریع در ارائه خدمات دولت به مردم اقدامات لازم را برای برون سپاری خدمات انجام دهند.

وی تصریح کرد:در سال گذشته به جای افزایش خدمات برون سپاری شده توسط دستگاه های اجرایی و خدمت رسان، حدود 15 خدمت از لیست خدمات دستگاه ها حذف شده است و این موضوع نظارت و تشدید الزامات قانونی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان را می طلبد.
رئیس کارگروه دفاتر پیشخوان دولت در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی کرونا دفاتر پیشخوان در خط مقدم ارائه خدمات دولت قرار داشتند، افزود: هرچند که در اسناد بالادستی و برنامه ششم توسعه بر برون سپاری خدمات دستگاه های اجرایی تاکید شده است، اما این موضوع در دستگاه ها مورد غفلت واقع شده است. وی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی خواست تا بر الزام الکترونیکی کردن و برون سپاری خدمات احصاء شده دستگاه های اجرایی تاکید کنند.

در این نشست دو دستگاه جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به عنوان میهمان به کارگروه دعوت شده بودند که مدیرکل دامپزشکی استان در جلسه حضور یافت و از اقدامات انجام شده در راستای برون سپاری و الکترونیکی کردن خدمات دستگاه مربوطه گزارش داد. بر اساس این گزارش پنج خدمت اداره کل دامپزشکی استان در حال گذراندن مراحل اداری و کسب مجوز برای برون سپاری است. در ادامه جلسه به درخواست های دفاتر در خصوص جابجایی و نقل و انتقال رسیدگی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد