about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس‌جمهور روسیه ورود خود را به مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی اعلام کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رئیس‌جمهور روسیه ورود خود را به مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی اعلام کرده است.

ولادیمیر پوتین در کنفرانس هوش مصنوعی که در مسکو برگزار شد برنامه‌ای را برای تدوین یک استراتژی ملی جدید در زمینه توسعه هوش مصنوعی اعلام کرد که به گفته او با هدف مقابله با انحصار غرب بر این فناوری قدرتمند است.

پوتین گفت: مدل‌های هوش مصنوعی ما باید کل  تنوع فرهنگ جهانی، میراث، دانش و خرد تمامی تمدن‌ها را منعکس کند.

پوتین اعلام کرد که اهداف این استراتژی کلان ترسیم شده  و روسیه تحقیقات خود را در زمینه هوش مصنوعی مولد و مدل‌های زبانی بزرگ را افزایش خواهد داد.

به گفته رئیس‌جمهور روسیه برای رسیدن به این منظور این کشور به دنبال افزایش قدرت محاسباتی است.

پوتین معتقد است که مدل‌های موجود هوش مصنوعی به روش‌های گزینشی و جهت‌دار کار می‌کنند و احتمالا فرهنگ روسی را نادیده می‌گیرند زیر اغلب برای حل مسایل با استفاده از مجموعه‌ داده‌های زبان انگلیسی یا داده‌های مناسب یا مطلوب از نظر توسعه دهندگان آموزش داده‌ شده‌اند و این جای نگرانی دارد.

به گفته پوتین یک الگوریتم می‌توانند به سادگی به ماشین بگوید که فرهنگ، علم، موسیقی و ادبیات ما وجود ندارد و این منجر به نوعی حذف در فضای دیجیتال می‌شود.

طی ماه‌های اخیر کشورهای مختلف جهان رقابت نزدیکی را برای دسترسی به تراشه‌های هوش مصنوعی ترتیب داده‌اند. در  رتبه‌بندی یک موسسه متعلق به دانشگاه استنفورد حال حاضر کشورهای انگلیسی زبان بر تحقیقات هوش مصنوعی غالب هستند. ایالات متحده و بریتانیا بیشترین تعداد سیستم‌های یادگیری ماشینی را دارند.

ایالات متحده دارای ۱۶ سیستم، بریتانیا ۸ و روسیه یک سیستم هوش مصنوعی است.

نگرانی‌ها در مورد خطرات بالقوه هوش مصنوعی محققان این عرصه به دو دسته تقسیم کرده گروهی معتقدند که این فناوری آینده بشریت را به خطر می‌اندازد و برخی دیگر بر توسعه تجاری آن اصرار دارند.

یکی از چالش‌برانگیزترین اختلافات در این زمینه در مورد مدیریت شرکت OpenAI رخ داد زمانی که برخی از اعضای هیات مدیره آن به دلیل نگرانی از پیشرفت‌های غیر قابل کنترل هوش مصنوعی مدیرعامل شرکت – سم آلتمن – را برکنار کردند.

برخی از محققان هم از دسترسی برخی کشورها به این تکنولوژی نگرانند. ا زجمله جفری هینتون محقق هوش مصنوعی بریتانیایی – کانادایی که برخی او را پدر هوش مصنوعی می‌نامند. او گتفه است که نگران استفاده عوامل بد مانند پوتین از ابزارهای هوش مصنوعی است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.