about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

به تازگی برنامه‌هایی با هدف سرقت رمز عبور فیسبوک در گوگل پلی استور مشاهده شده‌اند که ممکن است شما نیز آنها را داشته باشید.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ براساس گزارش امنیتی جدید Dr.Web که در وبسایت ArsTechnica منتشر شده است، گوگل به تازگی 9 برنامه موبایلی از پلی استور حذف کرده است. این برنامه‌ها بیش از 5.8 میلیون بار از فروشگاه گوگل دانلود شده بودند و عموماً با انجام وظایفی مانند حذف فایل‎های اضافه، طالع بینی، ادیت عکس و … به کاربران حس یک امنیت کاذب را منتقل می‌کردند.

این برنامه‌ها از کاربران خود درخواست می‌کردند تا با حساب فیسبوک خود لاگین شوند و این همان نقطه‌ای بود که تروجان درون برنامه وارد عمل شده و اقدام به دزدیدن پسورد اکانت فیسبوک قربانیان می‎کرد. در حالیکه این بدافزار با هدف سرقت رمز عبور فیسبوک طراحی شده بود؛ در گزارش منتشر شده اینگونه اعلام شده که مهاجمان می‌توانستند به راحتی و با تغییر تنظیمات تروجان‌ها و فرمان دادن به آنها امکان بارگذاری صفحه وب و انجام دیگر عملیات غیرقانونی را بدهند. آنها حتی می‌توانستند با یک فرم لاگین غیرواقعی کاربران را به سایت‌های فیشینگ هدایت کنند. این یعنی جدا از سرقت رمز عبور، برنامه‎های مذکور توانایی سرقت هر رمز دیگری را نیز دارند.

لیست برنامه های سرقت رمز عبور فیسبوک
9 برنامه‌ای که به بدافزاهای مذکور آلوده بودند، از گوگل پلی استور حذف شده‌اند. اما اگر شما آنها را بر روی گوشی یا تبلت اندرویدی خود نصب دارید، کماکان در خطرید. اگر هر کدام از برنامه‌های لیست پایین روی دستگاه شما نصب شده، بهتر است هر چه سریع‌تر آنها را حذف کنید. این 9 برنامه شامل موارد زیر می‌شود:

Processing Photo
App Lock Keep
Rubbish Cleaner
Hororscope Daily
Horoscope Pi
App Lock Manager
Lockit Master
Inwell Fitness
PiP Photo
Dr. Web ناشر این گزارش تأکید کرده است که کاربران اندرویدی بهتر است که برنامه‌هایی که توسعه دهندگان آنها شرکت‌های شناخته شده هستند را نصب کنند و در کنار آن به نظرات دیگر کاربران هم توجه کنند. نظرات کاربران نمی‌تواند تضمین 100 درصدی پاک بودن برنامه باشد اما می‌تواند در خصوص برنامه‌های آلوده به شما هشدار دهد. علاوه‎براین باید نسبت به برنامه‌هایی که از شما در خواست ورود به اکانت‌های دیگر مانند اکانت گوگل یا فیسبوک را می‌کنند با دقت بیشتری رفتار کنید. در نهایت اگر مطمئن نیستید برنامه‌ای که قصد نصب آن را دارید کاملا ایمن است و در واقع حس خوبی به آن ندارید، بهتر است که آن را نصب نکنید.

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/21 - 14:31- آسیا

افزایش حملات وب در منطقه آسیا و اقیانوسیه و ژاپن

به گفته محققان، حملات وب از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ در منطقه آسیا و اقیانوسیه-ژاپن افزایش ۷۳ درصدی داشته است.

بازنشستگی
1404/02/21 - 14:10- آمریکا

بازنشستگی مقام ارشد سایبری اف بی آی

برایان وورن‌درن، یکی از مقامات ارشد اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) که نقش کلیدی در تقویت رویکرد تهاجمی این سازمان علیه هکرها و باندهای جرایم سایبری ایفا کرده، به‌زودی از این نهاد بازنشسته خواهد شد.

اتهام
1404/02/21 - 14:01- جرم سایبری

اتهام علیه سه روس و یک قزاق در ارتباط با نابودی دو بات‌نت

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که دو بات‌نت قدرتمند به نام‌های Anyproxy و 5socks توسط نهادهای مجری قانون منهدم شده‌اند و چهار نفر به اتهام مدیریت این بات‌نت‌ها تحت پیگرد کیفری قرار گرفته‌اند.