about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بسیاری از این پناهجویان در تلاش برای یافتن سرپناه در کشورهای همسایه‌ی خود (مانند رومانی) به برنامه دوست یابی Tinder روی آورده‌اند

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ از آغاز تهاجم کشور روسیه به اوکراین، بیش از 2.5 میلیون نفر از مردم این کشور به کشورهای همسایه‌ گریخته‌اند که آن را تبدیل به بدترین بحران پناهجویان اروپا از زمان جنگ جهانی دوم کرده است. بسیاری از این پناهجویان در تلاش برای یافتن سرپناه در کشورهای همسایه‌ی خود (مانند رومانی) به برنامه دوست یابی Tinder روی آورده‌اند و اکنون هم این برنامه با اضافه کردن قابلیتی جدید، به کاربران اوکراینی خود کمک خواهد کرد.

برنامه دوست یابی Tinder و جنگ اوکراین
روزنامه نیویورک تایمز در یکی از ستون‌های خود به داستان فردی با نام آنستازیا تیشچنگو را بازگو کرده است که از زمان جنگ روسیه و اوکراین، به همراه دوست خود، ناتالیا ماسچکو، از خانه‌ی خود در فرانکیفسک، شهری با 230 هزار نفر جمعیت در غرب اوکراین فرار کرده‌اند و همراه با سیل مهاجران این کشور در کشورهای همسایه سکنا گزیده‌اند. این افراد با شرح وضعیت و شرایط خود در برنامه‌ی دوست یابی تیندر توانستند تا مکانی امن در کشور رومانی پیدا کنند. ظاهرا مردمان رومانی با قبول کردن پیشنهاد دوستی پناهجویان، آن‌ها را به نزدیک‌ترین کلیسا یا صومعه‌ی شهر خود راهنمایی می‌کنند تا حداقل برای چند روز هم که شده، مکانی برای گذران زندگی داشته باشند.
پس از فراگیر شدن این موضوع، دیگر پناهجویان نیز به استفاده از این حرکت روی آوردند و اکنون پناهجویان در کشور لهستان نیز با استفاده از این قابلیت به مکانی امن می‌رسند. مسئولان این نرم افزار با الهام گرفتن از اتفاق پیش آمده، قابلیتی جدید را به برنامه‌ی خود اضافه کردند تا کاربران اوکراینی ساکن در کشور ثانویه بتوانند شرایط خود را در پروفایل خود شرح دهند تا شاید به واسطه‌ی این موضوع بتوانند به پناهگاهی امن برسند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/23 - 14:29- اروپا

هشدار اریکسون به تأثیر منفی هزینه‌های قطعات بر حاشیه سود

اریکسون پس از ثبت سودی فراتر از انتظار در سه‌ماهه سوم، خود را برای تأثیر منفی هزینه‌های قطعات آماده می‌کند.

نهادهای
1405/07/23 - 13:52- اروپا

نهادهای نظارتی اتحادیه اروپا علیه تیک‌تاک

مشاور دادگاه اتحادیه اروپا در مناقشه بر سر برچسب‌گذاری فناوری، در برابر تیک‌تاک، جانب نهادهای نظارتی اتحادیه اروپا را گرفت.

خرید
1405/07/23 - 13:00- آمریکا

خرید استارتاپ امنیت سایبری AISLE توسط Cohere

هوش مصنوعی کانادایی کوهر(Cohere) برای خرید استارتاپ امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، AISLE، اقدام می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.