about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

برنامه خبری اپل برای همه

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ هدف اپل از این کار افزایش تنوع اطلاعاتی برنامه خبری همراه خود است تا تعداد کاربران و علاقه‌مندان به آن در مقایسه با برنامه‌های شرکت‌های رقیب مانند فیس‌بوک و گوگل افزایش یابد.

با تغییرات اعمال‌شده در برنامه همراه یادشده حتی وبلاگ نویسان ساده هم می‌توانند اخبار و نظرات خود را منتشر کرده و برای مشاهده در دسترس هزاران کاربر قرار دهند. با توجه به وجود میلیون‌ها کاربر گوشی آیفون در سراسر جهان این ابزار به‌طور بالقوه می‌تواند مخاطبان و علاقه‌مندان زیادی پیدا کند.

سه شرکت فیس‌بوک، اپل و گوگل برای جذب کاربران به برنامه‌های خبری خود رقابت نزدیک و شدیدی با یکدیگر دارند. فیس‌بوک ماه قبل از برنامه خبری خود برای گوشی‌های هوشمند موسوم به Instant Articles رونمایی کرد و گوگل هم همکاری‌های خبری خود با ناشران مختلف را تشدید کرده است.

Apple News اولین بار در ماه سپتامبر عرضه شد و ابتدا 100 سایت و رسانه خبری معتبر را به‌عنوان منبع دریافت اخبار در نظر گرفت. اما به‌تدریج بر تعداد این منابع افزود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد