about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مشهور دیزنی به دنبال راه‌اندازی سرویس استریم ( پخش زنده فیلم و سریال ویدیو مانند نتفلیکس) برای سال آینده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مشهور دیزنی به دنبال راه‌اندازی سرویس استریم ( پخش زنده فیلم و سریال ویدیو مانند نتفلیکس) برای سال آینده است اما استراتژی این شرکت حمایت از رقیب نت‌فلیکس در سال جاری یعنی Hulu است.

مدیر عامل شرکت دیزنی Bob Iger در جمع سرمایه‌گذاران این شرکت گفته است که شرکت Hulu به دنبال توسعه سرویس خود در سطح جهانی و ساخت محتوای اختصاصی ( فیلم، سریال و … ) است. دیزنی به گفته او به دنبال خرید سهم اکثریت در Hulu است.

به گفته مدیر عامل، دیزنی بعد از در اختیار گرفتن FOX حالا می‌خواهد سهم بیشتری را در Hulu هم در اختیار بگیرد. او می‌گوید : ما تصور می‌کنیم در Hulu فرصت خوبی برای رشد وجود دارد یکی از آن ها توسعه در بازارهای خارجی است. 

شرکت Hulu حالا بزرگترین رقیب نتفلیکس محسوب می‌شود. نتفلیکس که روند رو به رشدی را در بازارهای بین‌المللی تجربه می‌کند در فصل مالی اخیر با افت رشد در بازار آمریکا مواجه شد. 

مشخص نیست که Hulu هم بخواهد در بازار بین‌المللی دقیقا مشابه رقیبش رفتار کند چنانکه نتفلیکس با ساخت و عرضه سریال و فیلم‌های غیر آمریکایی توانست توجه زیادی را در بازارهای دیگر به سمت خود جلب کند. 

مدیرعامل دیزنی به صراحت تاکید کرده که بعد از در اختیار گرفتن ۶۰ درصد از سهام Hulu با مدیران این شرکت جلسه‌ای را برای توسعه بین‌المللی این سرویس خواهد گذاشت اما قبل از آن باید مذاکرات برای خرید سهام اکثریت شرکت Hulu توسط دیزنی به سرانجام برسد. 

برای توسعه برنامه‌های دیزنی در سطح بین‌الملل این شرکت باید به خصوص قوانین اروپا را مورد لحاظ قرار دهد با این حال این اتفاقات خیلی سریع رخ نخواهد داد مثلا تکمیل خرید FOX احتمالا تا سال ۲۰۱۹به طول خواهد انجامید.

دیزنی به دنبال راه‌اندازی سرویس استریم Disney پلاس است که محتوای تولید شده توسط این شرکت را عرضه می دهد. 

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.