about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

واحد دفاع سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، وظیفه حفظ امنیت سایبری اسرائیل را برعهده دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه عبری زبان «Israel Hayom» در متنی مدعی شد که حمله چند ماه گذشته روی تأسیسات آبی اسرائیل که به‌وسیله گروه «C4i»، شاخه دفاع سایبری ارتش اسرائیل خنثی شده، از سوی ایران بوده است.

مقامات اسرائیلی ادعا می‌کنند که ایران در آخرین اقدام خود تلاش کرده به زنجیره تأمین ارتش اسرائیل نفوذ و در آن ایجاد اختلال کند. زنجیره تأمین، ارتش این رژیم را به خدمات اساسی دریافت شده از سازمان‌های غیرنظامی مانند : غذا و سوخت متصل می‌کند. مقامات رژیم صهیونیستی می‌ترسند که نفوذ با موفقیت در زنجیره تأمین شاید اطلاعات مهمی در مورد روش‌های عملیاتی، تسهیلات و شرکت‌های خاص به ایران داده باشد. یگان دفاع سایبری که تحت نظارت C4i فعالیت می‌کند، پس از شناسایی حمله، روزها برای خنثی کردن آن زمان گذاشت.

«R»، فرمانده کدگذاری، رمزگذاری و یگان امنیتی C4i در گفتگو با اسرائیل هایوم اظهار داشت :

«ما همه جا هستیم. از کابل‌های فیبر نوری تا ماهواره، از پایگاه خانگی تا سربازان در خط مقدم، همه جا حضور داریم. ما از سیستم‌ها محافظت می‌کنیم تا هیچ کس نتواند به ارتش اسرائیل نفوذ کند.»

واحد دفاع سایبری 4 سال پیش تأسیس شد. این واحد در یک ساختمان اداری غیرنظامی در تل‌آویو، بدون هیچگونه علائم رسمی قرار دارد؛ نقش‌های اصلی این واحد تضمین امنیت شبکه‌های مخابراتی داخلی ارتش اسرائیل، توانمندسازی ارتش برای انجام فعالیت‌های مجاری به‌راحتی و در زمان صلح و جنگ و کمک به حفظ وضعیت جهانی پیشروی ارتش رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری نظامی و فعالیت‌های سایبری به شمار می‌روند.

ارتش اسرائیل، واحد دفاع سایبری را یک یگان رزمی می‌داند. این واحد دائما آزمایش‌های نفوذ را انجام می‌دهد و سربازان واحد سعی در هک کردن سیستم‌های ارتش برای آزمایش مشکلات امنیتی و نقاط کور احتمالی دارند. این واحد همچنین یکپارچگی تجهیزات تولید شده ارتش اسرائیل را در ناحیه برون مرزی تضمین می‌کند. جت‌های جنگنده و زیردریایی‌های تولید شده در خارج از اسرائیل به‌طور بالقوه می‌توانند در مرحله تولید مجهز به فناوری ردیابی باشند و یگان دفاع سایبر اطمینان می‌دهد که کلیه تجهیزات مورد استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از منظر امنیت فناوری اطلاعات ایمن هستند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد