about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در پی حمله اینترنتی یک گروه خرابکار اعلام کرد که امنیت کامل تمامی سامانه‌ها، اطلاعات و سوابق بیمه‌شدگان، مستمری‌ بگیران و کارفرمایان محرز است و جای هیچ نگرانی نیست.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محمدحسن زدا سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: لازم است از تلاش و همدلی کارشناسان حوزه راهبری سیستم‌های سازمان تأمین اجتماعی، شرکت خدمات ماشینی تأمین و سایر ادارات کل و عزیزانی که در روز گذشته تا بامداد امروز با تلاش خود توانستند از تمامی سامانه‌های اطلاعاتی سازمان تأمین اجتماعی در برابر حملات گروه خرابکار اینترنتی محافظت کنند تقدیر و تشکر کنم.

همکاران بنده در کمترین زمان ممکن از این حمله آگاه، در سریع‌ترین زمان ممکن وارد عمل شده و مقابله کرده و ابعاد فنی را به‌طور کامل بررسی و اقدامات لازم را انجام دادند. البته این گروه برای دقایق بسیار کوتاهی توانست به سایت خبری سازمان؛ تأکید می‌کنم سایت خبری، نفوذ کرده و اطلاعات مبهم و دستکاری‌شده خود را منتشر کند که بلافاصله با واکنش کارشناسان سازمان مواجه شد.

خوشبختانه بررسی‌های دقیق تیم‌های فنی حکایت از صحت و سلامت تمامی سامانه‌ها، اطلاعات و سوابق بیمه‌شدگان، مستمری‌ بگیران و کارفرمایان عزیز دارد و جای هیچ نگرانی نیست.

در ضمن مراکز و نهادهای مسئول نیز پیگیری‌های لازم و قانونی را از ساعت‌های اولیه دیروز آغاز کرده‌اند که از این عزیزان هم سپاسگزارم.

تازه ترین ها
همکاری
1405/04/09 - 12:57- هوش مصنوعي

همکاری شرکت اچ‌پی با شرکت اوپن‌اِی‌آی

شرکت اچ‌پی از همکاری استراتژیک خود با شرکت اوپن‌اِی‌آی برای ادغام ابزار اوپن‌اِی‌آی فرانتیر خبر داد.

۴.۷ میلیون حساب کاربری تیک‌تاک و یوتیوب در اندونزی غیرفعال شد

اندونزی اعلام کرد که تیک‌تاک و یوتیوب حدود ۴.۷ میلیون حساب کاربری متعلق به کودکان زیر ۱۶ سال را غیرفعال کرده‌اند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/09 - 11:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در دیتاسنترهای رژیم صهیونیستی

کروزوئه قرار است طی 10 تا 15 سال آینده 10 میلیارد دلار در مراکز داده در سرزمین‌های‌ اشغالی سرمایه‌گذاری کند.