about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: ارزهای رمزنگار آخرین مراحل بررسی در کمیسیون اقتصادی مجلس را طی می‌کند و به محض اتمام بررسی، در هیئت دولت برای قانون گذاری بررسی می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ابوالحسن فیروزآبادی درباره وضعیت مقررات گذاری و رگولاتوری ارزهای رمزنگار در دولت و شورای عالی فضای مجازی گفت: در حال حاضر اقدامات متعددی در زمینه رگولاتوری رمز ارزها انجام شده و با توجه به تاکیدات فراوان برای بهره‌گیری از این فناوری و انجام برخی فعالیت‌های غیر رسمی و پیدایش کسب و کارهای نوپا در این حوزه ضروری است تا بر بحث رمز ارز در داخل کشور با قانون گذاری نظارت شود و دولت نیز در همین راستا در حال تهیه مصوبه‌ای برای اعلام سیاست در حوزه ارزهای رمزنگاری شده است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: رمز ارزها از جمله فناوری‌ها نوظهور و مهم به شمار می‌رود که با توجه به کارکرد در سیستم اقتصادی و پولی باید بر آنها به دقت نظارت شود و سیاست‌هایی جامع با توجه به کارکردهای مختلف در نظر گرفته شود.

رییس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه کمیته‌ای در حوزه بررسی ارزهای رمزنگار ذیل کمیته اقتصادی مجلس شورای اسلامی ایجاد شده، اظهار داشت: در کمیته بررسی ارزهای رمزنگار کمیسیون اقتصادی مجلس نمایندگان مجلس، صاحبنظران و کارشناسان و نمایندگانی از ارگان‌هایی از جمله بانک مرکزی، وزارت نیرو، وزارت اطلاعات و غیره حضور دارند و تکالیفی به این ارگان‌ها واگذار شده؛ بر اساس آخرین اطلاعات، بحث رمز ارزها آخرین مراحل بررسی را در این کمیته سپری می‌کند که به محض اتمام بررسی‌ها نتایج این کمیته در سطح هیات دولت بررسی خواهد شد تا دولت بر اساس نتایج و اعلام نظر نمایندگان ارگان‌های دولتی و امنیتی و کارشناسان  نسبت به حوزه ارزهای رمزنگاری شده اعلام نظر و سیاست‌های مورد نظر را تعیین کند.

وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع رمز ارزها مرکز ملی فضای مجازی به دنبال آن است تا بررسی ارزهای رمزنگار در هیئت دولت هر چه سریعتر انجام شود و انتظار می‌رود در آینده‌ای نه چندان دور این موضوع مورد بررسی و دولت نظر خود  و دستورات لازم به وزارتخانه‌ها و ارگان‌ها را به صورت رسمی اعلام کند.

تازه ترین ها
اختلاف
1405/05/20 - 22:02- آمریکا

اختلاف کنگره آمریکا بر سر قانون ایمنی کودکان

قانون موسوم به قانون امنیت آنلاین کودکان که با هدف افزایش حفاظت از کودکان در فضای مجازی تدوین شده، با وجود پیشرفت اخیر در سنا، همچنان با خطر توقف مواجه است.

هشدار
1405/05/20 - 21:57- جرم سایبری

هشدار اف بی آی درباره حملات باج‌افزاری گونرا به زیرساخت‌های حیاتی

گروه باج‌افزاری گونرا با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در محصولات فایروال شرکت فورتینت، سازمان‌های فعال در زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهد.

حمله
1405/05/20 - 21:51- جرم سایبری

حمله سایبری به خدمات دولتی در چهار ایالت آمریکا

حملات سایبری طی روزهای اخیر دست‌کم خدمات دولتی و عمومی چندین شهر در چهار ایالت آمریکا را مختل کرده است.