about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بررسی روبات های قاتل در دستور کار سازمان ملل

سازمان ملل به تازگی نشستی را در زمینه ی قانون گذاری برای روبات های قاتل آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «techxplore»؛ سرعت توسعه ی روبات ها در زمینه های گوناگونی مانند سرگرمی، حمل و نقل، خدماتی، امداد و نجات و به خصوص نظامی به صورت روز افزون افزایش می یابد.

در طول چند سال گذشته، بیش از 40 کشور شروع به ساخت یا تحقیق در زمینه ی روبات های قاتل و خودمختار کرده اند و همین مسئله باعث شده است به دفعات دانشمندان این حوزه نسبت به انقراض انسان ها توسط این دستاورد هشدارد داده، خواهان ممنوعیت توسعه ی بدون نظارت آن شوند.

  1. فعالان حوزه مذکور، در نشستی که به تازگی در سازمان ملل در حال برگزاری است، اعلام کردند کشورها باید پیش از آن که دیر شود، در زمینه ممنوعیت روبات های قاتل به توافق برسند. همچنین این افراد، نسبت به اقدامات آهسته ی «کنوانسیون سلاح های متعارف» (CCW1) انتقاد شدیدی دارند.

راشا عبدالرحیم، مشاور سازمان عفو بین المللی در زمینه هوش مصنوعی و حقوق بشر گفت:

روبات های قاتل دیگر یک مسئله علمی-تخیلی نیستند. از پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی تا سلاح های خودمختار، این تجهیزات می توانند اهداف خود را برگزینند. فناوری های پیشرفته ی به کار گرفته شده در جنگ افزارها، از قوانین بین المللی فراتر رفته اند.

عبدالرحیم ادامه داد:

ما از دولت ها می خواهیم پیش از آن که دیر شود، اقداماتی قطعی را برای جلوگیری از گسترش سلاح های خطرناک انجام دهند.

آماندیپ گیل (Amandeep Gill)، سفیر خلع سلاح هند و مدیر کنوانسیون سلاح های متعارف اعلام کرد، اولین جلسه با موضوع روبات های قاتل در سال گذشته برگزار شد و پیشرفت خوبی از آن زمان صورت گرفته است.

با وجود مباحث مطرح شده کشورها همچنان نیاز دارند روی شیوه ی کاهش سلاح های قاتل به توافق برسند. به علاوه بر اساس آخرین گزارش های ارائه شده، تعداد دولت های مخالف چنین جنگ افزارهایی افزایش یافته، حداقل به 26 عدد رسیده است؛ اما دولت ها باور دارند که برای داشتن پیشرفته ترین سلاح های خودمختار مناطقی مانند آمریکا، فرانسه، انگلیس و اسرائیل، به هیچ یک از قوانینی که آنها را در این زمینه محدود می کند پایبند نیستند. این انتظار وجود دارد که در نشست فعلی یا اجلاسی که کنوانسیون بالا در ماه نوامبر برگزار خواهد کرد، توافقی جامع صورت گیرد.

کشور انگلیس نیز مدتی قبل از برگزاری نشست مذکور، پیش نویسی فنی در رابطه با روبات های قاتل منتشر ساخت و اعلام شد در نشست فعلی مورد بررسی قرار می گیرد.


  1. Convention of Certain Conventional Weapons
تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.