about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ نجات الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان، با اشاره به ادامه مباحث مرتبط با برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به‌صورت الکترونیکی گفت: «بنا است تا در جلسه شورا در یکی-دو هفته آینده نمونه‌‌ای از دستگاه‌های الکترونیکی که برای انتخابات پیشنهادشده به نمایش گذاشته‌شده و بررسی‌ها در خصوص آن انجام شود.»
وی افزود: «در صورتی که تمام اقدامات به نحوی باشد که تا آذرماه سال جاری همه زیرساخت‌ها برای الکترونیکی برگزار کردن انتخابات آماده تست و آزمون باشد می‌توان امید داشت که انتخابات به‌صورت الکترونیکی برگزار شود و اگر بعدازاین تاریخ مقدمات برای کنترل و اظهارنظر آماده شود کار برای برگزاری الکترونیکی انتخابات دشوار است.»
سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: «عینی‌ترین اقدام در بحث برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیکی این است که ظرف یکی دو هفته آ‌ینده نمونه‌ای از دستگاه‌‌های الکترونیکی برای معرفی به شورای نگهبان ارائه خواهد شد.»
ابراهیمیان خاطرنشان کرد: «چنانچه زیرساخت‌های برگزاری الکترونیکی انتخابات تا آذرماه برای آزمایش آماده شود زمان برای آموزش کارشناسان شورای نگهبان وجود دارد؛ اما اگر این مسئله به بعد از این تاریخ موکول شود کارشناسان شورای نگهبان وقت را برای این امر کافی نمی‌دانند و اگر وزارت کشور جدول زمانی مشخص شده را برای فراهم آوردن زیرساخت‌ها رعایت کند، امیدواریم که زمینه برای الکترونیکی برگزار شدن انتخابات فراهم شود.»
از چندی پیش وزارت کشور موضوع برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به‌صورت الکترونیکی را مطرح کرده بود که شورای نگهبان برگزاری انتخابات به این شکل را منوط به فراهم آوردن زیرساخت‌ها کرده بود.
منبع: خبرگزاری فارس

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.