about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بررسی تروجان مخرب Volgmer

مهاجمان در قالب گروهی به نام «کبرای پنهان» (HIDDEN COBRA) ،این تروجان را منتشر کرده‌اند.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پس از ارائه هشدارهای مشترک وزارت امنیت داخلی و پلیس فدرال آمریکا در رابطه با فعالیت باج افزارها مشخص شد که باج افزار «Volgmer» فعالیت مخرب خود را روی زیرساخت‌هایی مانند آدرس‌های اینترنتی (IP) و سایر شاخص‌های ارتباطی اجرا کرده است. مجدداً دولت آمریکا، کره شمالی را مقصر اصلی و سازنده این تروجان اعلام کرده است. در این میان سیستم‌های شبکه از مهم‌ترین تجهیزات و زیرساخت‌های تحت حمله توسط این تروجان شناخته ‌شده‌اند.
مهاجمان در قالب گروهی به نام «کبرای پنهان» (HIDDEN COBRA)، این تروجان را منتشر کرده‌اند.

توضیحات بیشتر
تروجان نام‌برده به‌عنوان یکی از درب پشتی‌های مورداستفاده در زیرساخت‌ها به شمار می‌رود که برای دسترسی پنهان به سیستم‌های آسیب‌دیده طراحی ‌شده است. این در حالی است که سازندگان این بدافزار از قابلیت‌های تروجان ساخته‌شده، زیرساخت‌های صنایع دولتی، مالی، خودرویی و رسانه‌ای را تحت حملات خود قرار داده‌اند. بررسی‌های انجام‌شده حاکی از آن است که بدافزار نام‌برده فعالیت خود را در وهله اول با استفاده از حملات فیشینگ اجرا می‌کند.
پس از شناسایی IP آدرس‌های استاتیک موجود در زیرساخت‌های سیستم شبکه مشخص شد که بدافزار نام‌برده با استفاده از نفوذ به حداقل 94 آدرس مختلف و آدرس‌های پویا، فعالیت خود را در کشورهای مختلف اجرا کرده است که در زیر بیشترین درصد استفاده از این آدرس‌ها را نشان داده‌شده است.
•    هند، 772 آدرس 25.4 درصد
•    ایران، 373 آدرس 12.3 درصد
•    پاکستان، 343 آدرس، 11.3 درصد
•    عربستان سعودی، 182 آدرس، 6 درصد
•    تایوان، 169 آدرس، 5.6 درصد
•    تایلند، 140 آدرس 4.6 درصد
•    سریلانکا، 121 آدرس، 4 درصد
•    چین، 82 آدرس که سهم هنگ‌کنگ 12 آدرس با 2.7 درصد
•    ویتنام، 80 آدرس،2.6 درصد
•    اندونزی، 68 آدرس، 2.2 درصد
•    روسیه، 68 آدرس، 2.2 درصد

جزییات فنی
ازجمله توانایی‌های این بدافزار می‌توان به جمع‌آوری اطلاعات سیستم، به‌روزرسانی کلیدهای رجیستری سرویس، بارگیری و آپلود فایل‌ها، اجرای دستورات اشاره کرد و همچنین در آخرین بررسی‌ها، کنترل بوت را نیز می‌توان به قابلیت‌های این بدافزار اضافه کرد.
محتویات «Volgmer» در فرم 32 بیتی به‌عنوان فایل‌های قابل اجرا یا کتابخانه پویا (dll.) مشاهده شده است. این بدافزار با استفاده از یک پروتکل باینری سفارشی، برای بازگشت به سرور کنترل و فرمان (C2) که اغلب از طریق پورت TCP 8080 یا 8088 هست- استفاده می‌کند. همچنین تروجان فوق، برای ایجاد اختلال در ارتباطات از رمزگذاری SSL استفاده می‌کند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.