about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان موزیلا امنیت برخی اپلیکیشن‌های تماس تصویری و ویدئوکنفرانس را بررسی کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان موزیلا به‌تازگی در قالب طرح «Privacy Not Included» اقدام به بررسی میزان امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربران در 15 اپلیکیشین و پلتفرم‌ ویدئوکنفرانس و تماس تصویری کردند. 

به گفته محققان این شرکت، از میان برنامه‌های بررسی‌شده، 13 برنامه از حداقل‌های امنیتی برخوردار هستند. این برنامه‌ها عبارت‌اند از: Zoom ،Google Hangouts ،Apple FaceTime ،Skype ،Facebook Messenger ،WhatsApp ،Jitsi Meet ،Signal ،Microsoft Teams ،BlueJeans ،GoTo Meeting ،Cisco WebEx.

حداقل استانداردهای امنیتی موزیلا بدین معنا است که برنامه‌ها از رمزنگاری، سیستم خودکار به‌روزرسانی، پسورد مطمئن، مسابقات باگ باونتی برخوردار بوده و به‌راحتی می‌توان با توسعه‌دهندگان آن‌ها ارتباط برقرار کرده و در خصوص مشکلات و حفره‌های امنیتی به آن‌ها گزارش داد.  

سه مورد از برنامه‌های موردمطالعه که با استانداردهای موزیلا مطابقت ندارند Houseparty ،Discord و Doxy.me هستند. به اعتقاد کارشناسان موزیلا برنامه‌های Houseparty و Discord در برابر استفاده از پسوردهای ضعیفی همچون «12345» و «111111» ممانعت نمی‌کنند. 

نرم‌افزار Doxy.me نیز هنگام تنظیمات حساب کاربری پسوردهای قوی از کاربر درخواست نکرده و از احراز هویت دوعاملی نیز بهره نمی‌گیرد.  

پیشتر مجله «Motherboard Vice» نوشته بود اپلیکیشن زوم پس از انتشار نسخه جدید برای آی‌او‌اس، اقدام به ارسال اطلاعات کاربران به شرکت فیس بوک می‌کند، حتی زمانی که کاربران اکانتی در فیس‌بوک نداشته‌ باشند.  

این مجله مدعی شد زوم اطلاعاتی همچون مدل دستگاه، منطقه زمانی، شهری که کاربر از آن متصل می‌شود و اطلاعات اپراتور دستگاه، شناسه‌های تبلیغاتی دستگاه کاربر که می‌توان از آن‌ها برای نمایش تبلیغات هدفمند استفاده کرد، در اختیار فیس‌بوک قرار می‌دهد.   

نمایندگان فیس‌بوک در واکنش به این ادعا اعلام کردند توسعه‌دهندگان می‌بایست با کاربران در خصوص اطلاعاتی که به فیس‌بوک ارسال می‌کنند صادق باشند.

آن‌ها مدعی شدند زمانی که توسعه‌دهندگان از پیکسل‌ها یا کیت‌های توسعه نرم‌افزار فیس‌بوک (SDK) استفاده می‌کنند اطمینان می‌دهند که در خصوص جمع‌آوری، تبادل و استفاده از داده‌ها به کاربران اطلاع‌رسانی کرده‌ و گفته‌اند که اشخاص ثالث من‌جمله فیس‌بوک اطلاعات اپلیکیشن آن‌ها را دریافت یا جمع‌آوری می‌کنند تا از این اطلاعات برای ارائه خدمات و تبلیغات هدفمند استفاده نمایند. 

زوم نیز برای اینکه این مشکل را برطرف سازد اعلام کرد طی روزهای آینده کیت توسعه فیس‌بوک را حذف خواهد کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.