about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

بررسی احساسات توسط هوش مصنوعی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سیاستمدارها معمولاً به‌خوبی می‌توانند احساسات واقعی خود را در زمان سخنرانی یا حضور در مکان‌های عمومی مخفی نگهدارند و ذهن انسان‌ها نیز به‌راحتی فریب این موضوع را می‌خورد. در مقابل الگوریتم‌ها و هوش‌های مصنوعی به کار رفته در رایانه‌ها به‌سرعت در حال پیشرفت بوده و به‌سختی می‌توان آن‌ها را در مورد احساسات واقعی انسان‌ها به‌اشتباه انداخت.
به تازگی گروهی از دانشجویان دانشگاه کلمبیای آمریکا، یک هوش مصنوعی به نام «مناظره در احساسات» (Debate in (E)motion) ایجاد کرده‌اند که می‌تواند با تماشای افراد، احساسات پنهان شده توسط افراد را تشخیص بدهد.
هوش مصنوعی مناظره در احساسات به سخنان افراد، گوش نمی‌دهد و تعصب سیاسی ندارد؛ بلکه تنها در هر 5 ثانیه یک فریم را جدا کرده و برای تشخیص احساسات آن را موردبررسی قرار می‌دهد. دانشجویان ادعا می‌کنند، این فناوری می‌تواند، احساساتی مانند شادی، غافلگیر شدن، ناراحتی، انزجار و خشم را تشخیص بدهد.

 

 


دانشجویان برای آزمایش هوش مصنوعی خود از ویدئوهای منظره‌ی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا استفاده کردند. تشخیص احساس واقعی دونالد ترامپ احتمالاً برای همه‌ی انسان‌ها راحت است؛ زیرا در بیشتر مواقع وی با چهره‌ای عصبانی دیده می‌شود؛ اما این موضوع برای هیلاری کلینتون کاملاً متفاوت است.
بر اساس نتیجه‌ی به دست آمده، کلینتون در بیشتر مواقع خوشحال است و تنها در مواردی که ترامپ علیه وی حرفی می‌زند، نشانه‌های عصبانیت در وی دیده شده و کمی ناراحت می‌شود. در مقابل ترامپ احساساتی مانند شگفتی، خشم و ناراحتی از خود بُروز داده و تقریباً هیچ نوع خوشحالی از خود نشان نمی‌دهد. بر اساس نتیجه‌ی به دست آمده کلینتون در اولین مناظره بهتر توانسته است، احساسات خود را کنترل کند؛ اما این روند در آخرین منظره تغییر کرده و ترامپ عملکردی بهتر از رقیب خود به نمایش گذاشت.
در گذشته نیز فناوری‌های مشابه ای برای تشخیص احساسات واقعی انسان‌ها ایجاد شده بود تا نیروی‌های پلیس بتوانند از آن برای تشخیص حالات مردم، شناسایی راحت‌تر مجرمین و صحت ادعای آن‌ها استفاده کنند.

 

تازه ترین ها

سازنده جاسوس‌افزار پگاسوس به پرداخت ۱۶۷ میلیون دلار خسارت به متا محکوم شد

جاسوس‌افزار پگاسوس بیش از ۱۴۰۰ کاربر واتس‌اپ را هدف قرار داده بود.

لینکدین
1404/02/18 - 09:50- هوش مصنوعي

لینکدین شغل رویایی‌تان را با هوش مصنوعی پیدا می‌کند

لینکدین مجموعه‌ای جدید از ارتقاهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای قابلیت‌های جستجوی شغل خود ارائه کرده که امیدوار است چشم‌انداز ویژه آن را جذاب‌تر کند.

آمازون
1404/02/18 - 09:45- ابزارهای هوشمند

آمازون صاحب ربات لمسی شد

آمازون رباتی با قابلیت حس کردن اشیایی که برمی دارد ساخته است.