about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بررسی اجمالی DefCamp5 در بخارست رومانی

این رویداد، که سال پنجم خود را سپری می کرد، حضور گسترده هکرها، کارشناسان امنیتی، کارشناسان صنعتی، نمایندگانی از شرکت‌های مختلف از جمله بانک‌ها و شرکت ارتباطات از راه دور و همچنین دانشجویان را به دنبال داشت. شایعاتی نیز شنیده می‌شد که سازمان‌های اجرای قانون از کشورهای مختلف نیز در این کنفرانس حضور داشتند.

DefCamp همچنین میزبان بزرگترین رقابت CTF در رومانی و اروپای شرقی و مرکزی است، که تیم‌های مختلفی از اروپا با یکدیگر به رقابت پرداخته و نفرات برتر جوایز نقدی را هم به دست آوردند.

رتبه شماره یک در این مسابقه و در مدت زمان 24 ساعت، مربوط به تیم Balalaika Cr3w روسیه بود که توانست حدود 20 دقیقه قبل از پایان نبرد به برتری دست پیدا کند. رتبه دوم نیز به تیم Penthackon از رومانی اختصاص یافت که در بیشتر بخش‌های مسابقه برتر بودند، اما در پایان روس‌ها از آنها سبقت گرفتند.

آندری آوادانی (Andrei Avadanei)، سازمان دهنده اصلی این رویداد اعلام داشت که آنها تلاش کردند تا سخنرانانی را به این کنفرانس دعوت کنند که قابلیت ارائه مباحثی متعادل از نقطه نظر فنی را دارا می‌باشند.

سخنرانی‌ها تحت پوشش طیف متنوعی از موضوعات از جمله ارزیابی آسیب پذیری در سیستم های SCADA، امنیت در آندروید، تست نفوذ، اطلاعات جمع آوری شده از داده‌های منبع باز، رمزنگاری، مهندسی اجتماعی، حریم خصوصی در عصر پس از اسنودن و هک کردن سیستم‌های رایانه ای مورد بحث قرار گرفتند.

کیفیت بیشتر مذاکرات بالاتر از حد متوسط بود و جنبه‌های امنیتی جالبی نیز به نمایش در آمدند.

در واقع، DefCamp 2014 بیشتر بر روی مباحث کلی و بی دقتی کاربران در هنگام اتصال خود به اینترنت و ردیابی آنها توسط هکرها مورد بحث قرار گرفت.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.