about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

رؤسای اطلاعاتی امریکا مثل همیشه با روسیه با احتیاط برخورد می‌کنند.

با وجود آن که رئیس‌جمهور امریکا دونالد ترامپ و مقامات روسیه، از آنچه روابط رو به وخامت بین دو کشور می‌نامند، گلایه می‌کنند، رؤسای اطلاعاتی امریکا حاضر نیستند نگرانی‌های خود درباره روسیه را کنار بگذارند. ژنرال وینسنت استوارت (Vincent Stewart)، رئیس سازمان اطلاعات دفاعی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «ارزش‌ها و منافع ما به طور طبیعی با هم قرابتی ندارند. روسیه می‌خواهد مرکز اثرگذاری در حوزه اروپا باشد. در عرصه سلطه جهانی یا منطقه‌ای، رقابتی دائمی بین امریکا و روسیه وجود خواهد داشت.»

استوارت که قبل از عمومی شدن بحث‌های اخیر بین ترامپ و کنگره بر سر رویکرد واشنگتن به روسیه، سخن می‌گفت همچنین درباره توان مسکو در زمینه مداخله و شکل‌دهی زمین بازی هشدار داد. وی گفت: «آنها به خوبی این مسئله را درک کرده‌اند که جنگ قرن بیست و یکم، بیشتر یک جنگ شناختی است تا جنبشی.» این نخستین بار نیست که استوارت که از جولای 2015 رهبری سازمان اطلاعات دفاعی را در دست گرفته، درباره نیات روسیه هشدار می‌دهد. در گزارش «قدرت نظامی روسیه» که این سازمان در ماه ژوئن 2017 منتشر کرد، استوارت اخطار داد که روسیه «محیط اطلاعات جهانی را به سود خود به خدمت می‌گیرد» و در «شکل‌دهی محیط اطلاعاتی برای متناسب شدن با منافع خود» مخصوصاً در شبه‌جزیره کریمه و سوریه موفق عمل کرده است.

علیرغم این هشدارهای استوارت و دیگر مقامات اطلاعاتی بلندپایه، ترامپ در صدد بهبود روابط با روسیه برآمده است. هفته گذشته، ترامپ قانونی را امضا کرد که شامل اعمال تحریم‌های شدید تازه‌ای علیه روسیه بود و در عین حال، در توئیتر خود نسبت به تبعات این تحریم‌ها هشدار داد: «به لطف اقدامات کنگره، رابطه ما با روسیه بیش از هر زمان دیگری در رکود بسیار خطرناکی به سر می‌برد.» ترامپ همچنین نگرانی‌ها بر سر تحقیقات متعدد پیرامون اتهام احتمال تبانی ستاد انتخاباتی او با روس‌ها را رد کرد و گفت: «این موضوع کاملاً ساختگی است.»

مقامات روس نیز به سرعت اظهارات ترامپ را تکرار کرده و بازتاب داده‌اند. سخنگوی کرملین، دمیتری پسکوف (Dmitry Peskov) در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره رکود بسیار خطرناک در روابط این کشور با امریکا گفته است: «با ترامپ کاملاً هم‌عقیده‌ایم.» سفارت روسیه در آفریقای جنوبی در توئیتی اعلام کرده بود که امریکا در حال استفاده از «کلیشه‌های بدوی دوران جنگ سرد» است. طبق اعلام صندوق مارشال آلمان (German Marshall Fund of the United States) این زمینه‌ها در توئیتر نیز توسط روسیه اتخاذ گردیده و انتشار یافته‌اند. بررسی حدود ششصد حساب توئیتر که پیوندهایی با اقدامات تبلیغاتی روسیه داشتند، نشان می‌دهد که هشتگ‌های trumprally و westvirginia در روزهای آخر هفته کاربرد فراوانی داشته‌اند.

علاوه بر مدیر سازمان اطلاعات دفاعی امریکا، دیگر مقامات ارشد اطلاعاتی این کشور نیز درباره فعالیت‌های نفوذ و اثرگذاری روسیه هشدار داده‌اند. مدیر اطلاعات ملی، دن کوتس (Dan Coats) با اذعان به پیچیده‌تر شدن اقدامات روسیه در حوزه نفوذ، در گفتگو با انجمن امنیتی آسپن اظهار داشت: «آنها در تلاشند دموکراسی غربی را تضعیف نمایند.» مدیر سازمان سیا، مایک پامپیو (Mike Pompeo) که همچون کوتس از سوی ترامپ منصوب شده است، به آسپن گفته است که تردید ندارد روسیه به تلاش‌های خود برای دخالت در انتخابات امریکا ادامه خواهد داد: «آنها مدت‌هاست که در صدد چنین کاری هستند و گمان نمی‌کنم قصد عقب‌نشینی داشته باشند.» با وجود این، پامپیو همکاری با روسیه در حوزه‌هایی که امکان یافتن زمینه‌های مشترک وجود دارد - مانند مقابله با تروریسم - را رد نکرد. وی اظهار داشت که «اگر روسیه اطلاعاتی در اختیار داشته باشد که به ما در مبارزه با تروریسم کمک کند، من موظفم که با آنها همکاری کنم و اقدام مناسب را انجام دهم.»

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد