about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برج نوآوری فناوری‌های هوا فضا افتتاح می‌شود

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از راه اندازی برج نوآوری در حوزه فناوری‌های هوافضا تا شهریورماه خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، دکتر اسماعیل قادری فر، رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز در حاشیه افتتاحیه مرکز نوآوری رسانه های صوت و تصویر در ایستگاه نوآوری شریف عنوان کرد: مدلی که معاونت علمی همواره در طی ۶، ۷ سال گذشته در پیش گرفته یک طرح مفهومی توسعه زیست بوم نوآوری است که این یک مدل قرارگاهی به شمار می‌رود.

وی بابیان اینکه مدیر این قرارگاه دکتر ستاری است، گفت: این قرارگاه ابعاد گوناگونی دارد که توانسته آن را در سراسر کشور فرهنگ‌سازی کند.

وی تأکید کرد: در معاونت علمی سه موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است که شامل سرمایه‌گذاری خطرپذیر، بازارسازی و فرهنگ‌سازی در حوزه نوآوری می‌شود.

قادری فر در خصوص فرهنگ‌سازی گفت: این موضوع همواره از ابتدا موردتوجه معاونت علمی قرارگرفته و اکنون می‌بینیم اکوسیستم نوآوری در کل کشور فرهنگ‌سازی شده است.

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به آزادسازی گفت: بازار هر کشور ناموس آن کشور به شمار می‌رود ازاین‌رو باید به مقوله بازارسازی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر ما یک بازار ۸۰ میلیون نفری داخل کشور و یک بازار ۹۰۰ میلیون نفری در آسیا و اطراف آن برای شرکت‌های دانش‌بنیان در اختیارداریم.

قادری فر در ادامه با اشاره به افتتاح برج نوآوری در حوزه هوافضا گفت: بناست یک برج نوآوری ۱۳ طبقه قریب به ۱۶ الی ۱۷ هزار مترمربع با کمک دانشگاه شریف و پارک علم و فناوری این دانشگاه افتتاح شود.

وی ادامه داد: این برج نوآوری که در حوزه فناوری‌های هوافضا است تا شهریورماه افتتاح می‌شود.

قادری فر تأکید کرد: ایجاد این ساختمان‌های نوآوری به معنادار شدن ساختمان‌ها و مهاجرت معکوس نخبگان و ایجاد انگیزه آن‌ها برای فعالیت در ساختمان‌ها کمک بسزایی می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.