about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

برای یک نبرد تمام عیار سایبری آماده شوید

متیو دیواست، کارشناس امنیت سایبری غربی: «اسرائیل و غرب باید در برابر حملات سایبری، آماده باشند و در صورت لزوم، از این حملات، علیه دشمنان خود بهره‌برداری کنند.»

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ این کارشناس امنیت سایبری، در صحبت‌هایی مدعی شد که آمریکا و متحدانی نظیر اسرائیل، باید برای حفاظت از خودشان در برابر حملات سایبری آماده باشند و در این راه، حتی اگر لازم باشد، باید از حملات سایبری علیه مخالفان تندرو و سرکش خود نیز استفاده کنند.
متیو دیواست (Matthew Devost)، در صحبت‌هایی با نشریه صهیونیستی اورشلیم پست، به موضوع حملات سایبری روسیه نیز اشاره کرد و گفت: «با بررسی دوران جنگ سرد، به رفتارهایی می‌رسیم که ممکن است به‌صورت مخفیانه، شخصی در انجام آن‌ها دست داشته است، اما برخی از رفتارها وجود دارد که حتی شما آن‌ها را از یک مهاجم نیز انتظار ندارید و نمی‌توانید تصور کنید. ما هیچ‌گاه نقش مسکو در فضای سایبری را نداشته و نمی‌دانستیم و هنوز هیچ مثل و برابری برای دامنه سایبری، نمی‌توان در نظر گرفت.»


وی ادامه داد: «قلمرو سایبری، دنیای بسیار و جدید و مهمی است. اگر بخواهیم واقع‌گرا باشیم، چنانچه حتی شما نیتی هم برای استفاده از یک حمله سایبری فلج‌کننده علیه زیرساخت‌های دشمنان خود نداشته باشید، لزوماً باید برای یک نبرد تمام‌عیار سایبری، آماده‌باشید.»
این کارشناس آمریکایی، در ادامه، به برخی از پیشرفت‌های رخ‌داده در فضای سایبری نیز اشاره کرد و گفت: «برای سال‌های متمادی، بسیاری از کارشناسان معتقد بودند بزرگ‌ترین معمای تهدیدات سایبری، این است که منبع حمله، می‌تواند شناسایی نشود و مهاجمان می‌توانند از فضای سایبری برای مخفی کردن هویت خودشان استفاده کنند اما به‌تازگی، یورام کوهن (Yoram Cohen)، مدیر قبلی شین بت، مدعی شد که آژانس امنیت اسرائیل می‌تواند شناسایی نماید که چه کسی به اسرائیل حمله می‌کند.»


دیواست در ادامه، به افشای اطلاعات محرمانه حملات سایبری اشاره می‌کند و می‌گوید: «تا پیش از این، چنانچه دولتی مورد یک حمله سایبری توسط مهاجمان قرار می‌گرفت، اطلاعات این حمله را، از ترس مورد سوءاستفاده قرار گرفتن توسط دشمنان، به بیرون درز نمی‌داد و تلاش در مخفی کردن آن‌ها داشت.»
این مقام آمریکایی، با اشاره به اکتشافات اخیر حملات سایبری روسی و چینی به منافع آمریکا گفت: «هم‌اکنون ما شاهد آن هستیم که در فضای سایبری، از فشارهای دیپلماتیک استفاده می‌شود. این بدان معناست که نگرانی‌ها از افشای منابع و روش‌های حملات سایبری، افزایش یافته است.»
وی یادآور شد که صنعت دفاع سایبری با مظاهر دفاع خودمختار، ترکیب شده است. این نمونه‌ها، شامل یادگیری ماشینی، تحلیل‌های رفتاری و هوش مصنوعی می‌شود.


دیواست، در قسمت پایانی صحبت‌های خود، به موضوع آموزش روبات‌های خودمختار نیز اشاره کرد و گفت: «روبات‌های خودمختار یا اوتوبات ها، می‌توانند از حملات سایبری و آن چیزی که در این حملات آموزش داده می‌شود، یاد بگیرند و از این طریق، خود را تقویت کنند. این روبات‌ها می‌توانند تاکتیک‌های نوآورانه را برای هدف قرار دادن سامانه‌های آسیب‌پذیر درک کند و سیاست‌های دفاعی مناسبی برای کمبود منابع انسانی در امور دفاعی، اتخاذ کنند.»


وی ادامه داد: «اوتوبات ها، می‌توانند به‌خودی‌خود، یک حمله سایبری به شبکه‌های دشمن را، سازمان‌دهی و انجام دهند و این کار را، به‌صورت کاملاً ناشناس، به اتمام برسانند.»
البته، این کارشناس آمریکایی، در ادامه به یک تهدید نیز اشاره می‌کند و آن، خطری است که سامانه‌های دفاعی خودکار و هوش مصنوعی، ممکن است برای انسان ایجاد نماید و از آن، به‌عنوان یک تهدید ناشناخته نام می‌برد. دیواست، اقدامات ناگهانی این اتوبات ها، در مواجهه با رخدادهای برنامه‌ریزی‌شده را، یک خطر جدی قلمداد می‌کند که در مواردی، این اقدامات ناگهانی اتوبات ها، برای بشریت، کاملاً شناخته‌شده نیستند.


از نظر وی، خطر کمرنگ‌تر و موضوعی که از اهمیت پایین‌تری برخوردار است، تئوری این است که اتوبات ها، حالت خودمختاری پیدا کرده و اولویت‌های خود را در حالتی غیرقابل‌کنترل، بازنمایی کنند. این حالت را شاید بتوان با ذکر مثالی از فیلم نابودگر، توضیح داد.
در قسمت دیگری از صحبت‌های دیواست آمده است: «این یک موضوع گسترده و بسیار عمیق است. ما نمی‌توانیم تنها در مورد امنیت سایبری فکر کنیم و هیچ اقدام دیگری انجام ندهیم. شرکت‌ها و جوامع مختلف، باید در مورد کلیه رفتارهای شما فکر کنند و آن‌ها را موردبررسی قرار دهند تا اطمینان پیدا کنند که فناوری‌های ساخته‌شده، وارد فضای ما نشده‌اند.»
 

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.