about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

برآورد تهدیدات سایبری اسرائیل (قسمت پانزدهم)

در این گزارش به بهانه‌های اسراییل برای راه‌اندازی عملیات سایبری علیه ایران اشاره خواهیم کرد.

اسراییل با انتشار گزارش‌هایی درباره عملکرد سایبری ایران، کشورمان را عامل جاسوسی سایبری و نفوذ به سامانه‌های رژیم صهیونیستی می‌داند. حال می خواهیم دلایل و علت آن را بررسی کنیم.

انجام دادن حملات سایبری علیه سربازان ارتش و سامانه‌های اسراییل

شرکت پالو آلتو اعلام کرده بود هکرهای ایرانی با استفاده از فریب، شرکت‌های فناوری اطلاعات، شبکه ملی پست و مؤسسات ملی اسراییل را هدف قرار دادند.

همچنین در گزارشی دیگر، اسراییل مدعی شده بود هکرهای ایرانی، با ارسال عکس‌هایی، سربازان ارتش را فریب داده و به سیستم‌های آنان نفوذ کرده‌اند.

هدف از این دست گزارش‌ها، القای حس ایران هراسی سایبری و ایجاد انگاره تروریست بودن ایران در عرصه سایبری است. اسراییل با این بهانه، ممکن است به استناد قانون ضد تروریست خود- که توضیح آن داده شد- حق اقدام متقابل را با عنایت به قواعد حقوق بین‌الملل برای خود محفوظ و مشروع بداند و به عملیات سایبری علیه ایران به اتهام انجام دادن فعالیت‌های تروریستی در فضای سایبری، دست بزند.

برهم زدن ثبات کشورهای عربی منطقه و کشورهای فرا منطقه در حوزه سایبری به‌عنوان هم‌پیمانان اسراییل

یکی از راهبردهای اسراییل در حوزه بین‌الملل، تلاش برای متحد کردن نیروهای منطقه خلیج فارس علیه ایران به‌عنوان تهدید مشترک است. در این زمینه، رسانه‌های همسو با غرب و اسراییل، ایران را عامل حملات سایبری به کشورهای عربی خصوصاً عربستان بیان می‌کنند و معتقدند ایران، از بی‌نظمی فضای سایبری سو استفاده کرده و برای پیشبرد اهداف منطقه‌ای خود از این فضا، بهره می‌گیرد. نمونه آن در مورد حمله شمعون 1 و 2 بود.همچنین، بسیاری از رسانه‌های غربی، در حالی به فرافکنی علیه اقدامات سایبری ایران ضد آمریکا، اسراییل و کشورهای دیگر منطقه و فرا منطقه، می‌پردازند که در مورد فعالیت‌های پنهان و مخرب سایبری خود سکوت می‌کنند. به اصطلاح بهتر، آن‌ها برای فرار از مسئولیت، توپ را در زمین حریف انداخته و شروع به عملیات تدافعی روانی می‌کنند. این مسئله، ممکن است به دستاویز مناسبی برای اسراییل تبدیل شود و این رژیم، با متهم کردن ایران به بی‌ثبات کردن هم‌پیمانان اسراییل از طریق فضای سایبری، بهانه‌ای را به‌منظور جلوگیری از تحرکات سایبری ایران پیدا کند. درنتیجه امکان دارد برای بازدارندگی ایران از این اقدامات، عملیات سایبری علیه کشورمان راه‌اندازی کند.

کمک به دشمنان اسراییل در فضای سایبری

اندیشکده آمریکن اینترپرایز و منابع دیگر، مدعی هستند ایران برای مبارزه با دشمنان خود و حتی گروه‌های افراطی سنی، به ایجاد ارتش سایبری نیابتی روی آورده است. در حقیقت، گزارش‌ها می‌گویند ایران، گروه‌های هکری را در یمن، سوریه و لبنان ایجاد کرده که به اجرای عملیات سایبری علیه دشمنانش روی آورده‌اند. ازجمله این گروه‌ها، ارتش الکترونیک سوریه است.

این مسئله نیز، می‌تواند از متمسک‌های دیگر اسراییل برای انجام دادن اقدامات مخرب سایبری علیه ایران محسوب شود. رژیم صهیونیستی امکان دارد به بهانه حفظ امنیت و منافع خود در فضای سایبری، به حملات سایبری روی آورد. در این میان، بهترین هدف آن، ایران است.

افزایش توان سایبری ایران؛ خطرناک‌تر از موشکی

ارتش اسراییل معتقد است یک حمله سایبری که منجر به تخریب زیرساخت‌های شهری شود، از حملات موشکی حزب‌الله خطرناک‌تر است اما حزب‌الله در اینجا، فقط از باب بیان نمونه است و آنچه در نظر ارتش رژیم صهیونیستی مهم است، حمله سایبری مخرب علیه زیرساخت‌های شهری است. اسراییل، بسیار نگران افزایش توان موشکی ایران است و بر این باور است که باید این مسئله متوقف شود. از سوی دیگر هم حملات سایبری یادشده را خطرناک‌تر از حمله موشکی می‌داند، ممکن است برای جلوگیری از این تهدید، رو به عملیات سایبری علیه ایران بیاورد. این مطلب ازآنجا تقویت می‌شود که رئیس سازمان شین بت اسراییل مدعی مشارکت در حملات تهاجمی سایبری و اتخاذ رویکرد پیش‌دستانه در این حملات شد.

 
تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.