about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بدافزار RedDrop سارق اطلاعات کاربران

بدافزاری جدیدی گوشی های اندرویدی را آلوده می کند و اطلاعات حساس مانند ضبط صدای کاربر، قبض تلفن همراه و بسیاری از اطلاعات دیگر را سرقت می کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از سایبر اسکوپ؛ یک شرکت امنیت تلفن همراه به نام «Wandera» اظهار کرد که در باره این بدافزار باید بگوییم که عملکرد آن بسیار پیچیده بوده و یکی از خاص ترین بدافزار هایی است که تا امروز شناسایی شده است. نام این بدافزار «RedDrop» بوده و هدف اصلی آن سیستم عامل های اندرویدی است.

بدافزار مذکور با رویکرد جاسوسی فعالیت می کند که به آن جاسوس افزار نیز می گویند. اطلاعاتی که این جاسوس افزار سرقت می کند شامل فایل های عکس به همراه زمان و مکان تهییه آنها، اطلاعات دستگاه، اطلاعات مربوط به شبکه های وای فای محیط اطراف و ضبط صداهای محیط برخی از جاسوسی های این بدافزار است.

اطلاعات سرقت شده به حافظه ابری متعلق به هکرها ارسال می شود و طبق تحقیقات شرکت امنیت سایبری مذکور این اطلاعات زمینه حملات سایبری گسترده را فراهم می کنند.

در جزئیات گزارش آمده که بدافزار مذکور از طریق حدالقل 53 برنامه اندرویدی و بیش از 4000 دامنه ثبت شده توسط گروه های هکری به تلفن همراه قربانیان نفوذ می کرده است.

متاسفانه این برنامه های آلوده توسط فروشگاه اینترنتی گوگل «Google Play Store» توزیع شده است اما نه به صورت مستقیم بلکه از طریق تبلیغات روی سایت های متفرقه کاربران را برای دانلود این برنامه ها سوق می دهند. طبق آمار به دست آمده روزانه هزاران بار این برنامه ها توسط کاربران دریافت می شود که این موضوع بسیار نگران کننده است.

این موضوع به وضوح مشهود است که این بدافزار به صورت چند وجهی فعالیت می کند، در یک بخش اطلاعات سرقت می شود، در بخشی دیگر اطلاعات به حافظه ابری ارسال شده و در ادامه مشخص نیست که چه مسئله ای رخ خواهد داد.

اما کارشناسان روی چند وجهی بودن این بدافزار و اینکه اطلاعات سرقت شده زمینه ساز حملات بزرگتر خواهند بود، اتفاق نظر دارند.

 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.