about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

بدافزار لینوکسی شیشیگا

 

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، محققان امنیتی ایست (ESET) بدافزار جدیدی را شناسایی کردند که سامانه‌های لینوکسی را هدف قرار داده است. این بدافزار شیشیگا نام گرفته است و هم‌اکنون نیز در حال گسترش نفوذ خود است.

شیشیگا به‌صورت ماژولار و با استفاده از زبان برنامه‌نویسی Lua نوشته شده است. این بدافزار از چهار پروتکل SSH، Telnet، HTTP و BitTorrent به منظور نفوذ به سامانه‌های اینترنت‌اشیا استفاده می‌کند.

در بررسی نمونه‌های ارسال شده به شرکت ایسِت مشخص شد که بدافزار شیشیگا یک خانواده جدید از بدافزارهای لینوکسی است و به بدافزار مبتنی بر بات Luabot مرتبط نیست.

 

 

نحوه نفوذ و گسترش بدافزار شیشیگا توسط حمله جستجوی فراگیر (Brute Force) است. این بدافزار بیشتر مبتنی بر اعتبارهای پیش‌فرض و رمزعبورهای ضعیف است. به‌منظور پیاده‌سازی حمله جست‌وجوی فراگیر، بدافزار از لغت‌نامه درون خود بهره می‌گیرد.

شرکت ایسِت نمونه‌های خود را از سامانه‌های MIPS، ARM، i686 و PowerPC دریافت کرده است که همگی بیشتر در سامانه‌های اینترنت‌اشیا استفاده می‌شوند. استفاده از رمزعبورهای پیش‌فرض از روش‌های فعلی نفوذ و اخذ دسترسی در سامانه‌های لینوکسی اینترنت‌اشیا است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.