about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ مهم‌ترین عامل تبدیل این بدافزار به یک تهدید خطرناک عدم امکان پاک کردن آن از روی گوشی‌ها و تبلت‌ها است. کارشناسان می‌گویند حذف بدافزار یادشده با دشواری فراوان ممکن است و کاربران عادی از تخصص لازم برای این کار برخوردار نیستند.
شرکت امنیتی لوک‌اوت سکیوریتی (Lookout Security) که اولین بار موفق به شناسایی این بدافزار شد اعلام کرده که بدافزار مذکور با دست‌کاری برنامه‌های محبوب همراه مانند توییتر، اسنپ‌چت، فیس‌بوک و ... خود را در درون آنها مخفی می‌کند و از طریق فروشگاه‌های همراه ثالث توزیع می‌گردد. برنامه‌های یادشده از همه کارکردهای نسخه‌های اصل برخوردارند ولی پس از نصب امکان دسترسی به تمامی امکانات گوشی همراه را پیدا می‌کنند.
سرقت اطلاعات ذخیره‌شده در گوشی و نمایش مکرر آگهی به منظور کسب درآمد از جمله کارکردهای بدافزار مذکور است. برخی افرادی که گوشی‌هایشان به این بدافزار آلوده شده مجبور به عوض کردن کل گوشی خود شده‌اند. بدافزار مخرب فوق در برنامه‌های فروشگاه گوگل پلی (Google Play) وجود ندارد.
تاکنون سه مورد از خانواده این بدافزار بهنام‌های شاونت (Shuanet)، کموج (Kemoge) و شودون (Shudun) شناسایی شده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهد تابه‌حال 20 هزار برنامه همراه توسط این بدافزار دست‌کاری و توزیع شده‌اند.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.