about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بدافزار بانکی گرین‌دیسپنسر

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت امنیت نرم‌افزاری پروف‌پوینت (ProofPoint) بدافزاری به نام گرین‌دیسپنسر (GreenDispenser) یافته است که خودپردازهای بانکی را هدف حمله قرار داده است. این بدافزار ابتدا باید به صورت سخت‌افزاری بر روی سیستم نصب شود و با راه‌اندازی سیستم‌عامل خودپرداز فعال می‌شود.
 زمانی که این بدافزار فعال می‌شود به دنبال میان‌افزار (middleware) دستگاه خودپرداز می‌گردد. پس از یافتن میان‌افزار، گرین‌دیسپنسر به کمک یک دستگاه که مشابه تلفن همراه است و قابلیت ارسال پیام دارد، موجودی خودپرداز را تخلیه می‌کند.
گرین‌دیسپنسر برای ایجاد تأخیر در شناسایی شدن، یک پیام «دستگاه خارج از دسترس است» را نمایش می‌دهد و این قابلیت را دارد که پس از پایان کار، رد خود را پاک کند.
گرین‌دیسپنسر اولین نسخه از این بدافزار نیست، نسخه‌ی پیشین این بدافزار بسیار ابتدایی‌تر بود. در نسخه‌ی پیشین این بدافزار، برای تخلیه‌ی حساب بانکی نیاز به دخالت یک سخت‌افزار خارجی مانند صفحه‌کلید خودپرداز بود.
ردپای این بدافزار در خودپردازهای بانکی مکزیک یافت شده است و به ادعای پروف‌پوینت، شواهد حاکی از این است که این بدافزار در خودپردازهای انگلستان نیز یافت شده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.