about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بدافزار Faketoken،با تغییر شکل و ظاهر خود در گوشی های هوشمند به حساب بانکی و سایر اطلاعات کلیدی کاربران دستبرد می‌زند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بدافزار Faketoken، با حمله به نرم‌افزار ride-sharing و بازرسی پیام‌های مربوط به اطلاعات کارت‌های اعتباری افراد، اطلاعات مهم آن‌ها را سرقت می کند.

شرکت کسپرسکی در این باره اعلام کرد: «این بدافزار با نفوذ در تلفن‌های هوشمند، به طور پیاپی سرویس اشتراک‌گذاری سفر را مورد بررسی قرار می‌دهد و پس از استفاده افراد از این نرم‌افزارها، اطلاعات مورد نیاز خود را از دستگاه‌های کاربران سرقت می‌کند».

این تروجان برای سرقت‌های بیشتر، آیکون خود را به آیکون های اپلیکیشن عکاسی تغییر می‌دهد و بلافاصله خود را پنهان می‌کند؛ سپس تمامی نرم‌افزارهای افراد را بررسی و با تکنیک‌های خاصی، اطلاعات آن‌ها را سرقت می‌کند.

کسپرسکی اعلام کرده، این تروجان را روی نرم‌افزارهای رزرو هتل، بلیت هواپیما و تاکسی نیز مشاهده کرده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.