about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

طبق گزارش شرکت امنیت سایبری Avast، مجرمین سایبری با استفاده از بدافزار استخراج کننده Crackonosh گیمرها را مورد هدف قرار داده اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت امنیتی Avast، مجرمین سایبری در حال هدف قرار دادن گیمرها با استفاده از بدافزار استخراج کننده می باشند. ظاهرا مهاجمین به دنبال آن هستند تا با استفاده از این نرم افزار، اقدام به استخراج ارز دیجیتال کنند.

بدافزار" Crackonosh " در نسخه های رایگان بازی هایی مانند NBA 2K19، Grand Theft Auto V، Far Cry 5، The Sims 4 و Jurassic World Evolution پنهان می شود. گفتنی است موارد فوق الذکر در وبسایت های تورنت قابل دانلود هستند. 

Crackonosh می تواند پس از نصب، با استفاده از قدرت پردازش کامپیوتر اقدام به استخراج ارز دیجیتال برای هکرها کند. این بدافزار از سال 2018 دو میلیون ارز دیجیتال مونرو تولید کرده است. 

محققین Avast بر این باورند که در صورت وجود این بدافزار در سیستم کاربران، کامپیوترهای آن ها به مرور کند و قبض های برق آن ها نیز گران تر از حد نرمال خواهد شد. 

تا به حالا بیش از 220 هزار کاربر در سرتاسر جهان آلوده به این بدافزار شده اند. Crackonosh روزانه 800 دستگاه را آلوده می کند. 

شرکت Avast تنها می تواند دستگاه های آلوده ای را شناسایی کند که آنتی ویروس این شرکت را بر روی سیستم خود نصب کرده اند. بنابراین تعداد واقعی دستگاه های آلوده به این بدافزار بیش از مقدار ذکر شده می باشد.

برزیل، هند، فیلیپین و آمریکا کشورهایی هستند که بیشترین میزان آلودگی را به ثبت رسانده اند. 

این بدافزار می تواند به منظور حفاظت از خود، بلافاصله پس از نصب، به روز رسانی ویندوز را غیر فعال و نرم افزار امنیتی سیستم را حذف کند. 

تصور می شود توسعه دهنده این بدافزار اهل جمهوری چک باشد. ( به دلیل نام این بد افزار)

میزان حملات سایبری به گیمرها در زمان پاندمی کرونا 340 درصد رشد داشته است. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد