about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بدافزار ادعیه ماه رمضان

بدافزار استخراج ارز دیجیتالی با نام ادعیه ماه رمضان در حال گسترش پیدا کردن است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «مرکز ماهر»؛ متاسفانه تعداد بدافزارهایی که اقدام به استخراج ارز دیجیتال از دستگاه کاربران می‌کنند در حال افزایش است.

در بدافزار جدیدی که با نام ادعیه ماه رمضان منتشر شده است کاربر هیچ رفتار مشکوکی از برنامه نمی‌بیند و امکان حذف برنامه توسط کاربر بسیار اندک است. اقدامات لازم جهت مسدود کردن دامنه‌های مربوطه در حال انجام شده است. کاربران بایستی از سایت های معتبر نرم افزارهای خود را انتخاب نمایند.

تازه ترین ها
هوش
1404/02/16 - 08:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در آزمون درک تعاملات اجتماعی مردود شد!

مطالعه جدیدی در دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که هوش مصنوعی امروزی در درک و پیش بینی تعاملات اجتماعی در موقعیت‌های مختلف کاملا ناتوان است.

آموزش
1404/02/16 - 08:19- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به برنامه درسی مدارس امارات اضافه شد

امارات متحده عربی در ادامه رویکرد راهبردی خود برای توسعه فناوری‌های نوین، از سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۶ آموزش رسمی هوش مصنوعی را به برنامه درسی مدارس دولتی اضافه می‌کند. این برنامه آموزشی، تمامی پایه‌ها از مهدکودک تا کلاس دوازدهم را پوشش خواهد داد.

اسکایپ
1404/02/16 - 08:15- سایرفناوری ها

اسکایپ از امروز تعطیل می‌شود

مایکروسافت به طور رسمی اسکایپ را امروز مصادف با پنج ماه می ۲۰۲۵ میلادی تعطیل می کند.