about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بدافزاری خطرناک در کمین پردازنده‌ رایانه‌ها

این بدافزار که Angler نام دارد، کدهای مخرب خود را به طور مستقیم بر روی پردازنده‌های رایانه‌های جاسازی می‌کند و از ایجاد فایل‌های آلوده بر روی رایانه های هدف خودداری می کند. این بدافزار در صورت بوت مجدد سیستم،‌ بر روی حافظه های RAM باقی نمی‌ماند، از اینرو شناسایی Angler کار بسیار دشواری است.

Angler گاهی اوقات خود را در صفحات وب مخفی کرده و در صورت بازدید کاربر از این صفحات و به خصوص در صورت استفاده از نسخه های قدیمی برنامه فلش پلیر، آکروبات ریدر، جاوا یا برنامه سیلورلایت مایکروسافت احتمال آلوده شدن رایانه را به شدت فراهم می آورد.

Angler که به طور گسترده برای سرقت اطلاعات به کار گرفته می شود، هیچ اطلاعاتی را از خود بر روی بخش های مختلف رایانه بر جای نمی گذارد و لذا شناسایی خود را بسیار دشوار ساخته است. 

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.